Φέτος, την Ημέρα της Μητέρας, χαρίστε της ένα αστέρι SWATCH

Swatch Mother’s Day Special 2022

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Swatch: Για την Ημέρα της Μητέρας, γιορτάστε αυτό το μεγάλο αστέρι και όλα της τα επιτεύγματα που την κάνουν το πιο λαμπερό άτομο στη ζωή σας με το Star Mom.

Η αξία του χρόνου έγκειται στην αξιοποίησή του και οι μητέρες αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούν για τα παιδιά τους.
Εκτός από το να την ευχαριστήσετε για το αυτονόητο (που σας έφερε δηλαδή σε αυτόν τον κόσμο) η Γιορτή της Μητέρας είναι η τέλεια ευκαιρία να την ευχαριστήσετε για όλα όσα κάνει. Πραγματικά αυτό που καταφέρνει είναι αξιοσημείωτο: προλαβαίνει να βρίσκεται και στο σχολείο αλλά και στη δουλειά της, έχει έτοιμα γεύματα ή ακόμη και συμβουλές, ενώ πάντα γνωρίζει πως να περιποιηθεί από ένα πληγωμένο γόνατο μέχρι μια πληγωμένη καρδιά.

Η Swatch πιστεύει ότι οι μητέρες είναι σαν τα αστέρια. Μπορεί να μην τα βλέπετε πάντα, όμως ξέρετε ότι πάντα είναι εκεί. Η μάρκα δημιούργησε την απόλυτη διάκριση για να εκπλήξει και να γιορτάσει τις μητρικές φιγούρες στη ζωή σας. Πρόκειται για ένα ρολόι-αστέρι για μαμάδες σταρ, φτιαγμένο από υλικά βιολογικής προέλευσης που θα κάνουν τη φετινή γιορτή της μητέρας (και πιθανότατα ολόκληρη τη χρονιά της) ξεχωριστή.

Το μοντέλο STAR MOM είναι ένα λαμπερό αστέρι για τις μαμάδες-αστέρια. Επιπλέον των δύο glitter θηλιών του λουριού, αυτό το παιχνιδιάρικο και εντυπωσιακό μοντέλο gent βιολογικής προέλευσης περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη θηλάκια καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει από μία κατηγορία υποψηφιότητας Swatch “Star Award”: αγάπης (καρδιά), φροντίδας (φιλί), δοτικότητας (δώρο), και ενδυνάμωσης (μυς).

Οι μαμάδες που τα καταφέρνουν σε όλα μπορούν να τα φορέσουν όλα μαζί. Το ρολόι κυκλοφορεί σε special συσκευασία ενώ θα φέρει στον καρπό αέρα Hollywood χάρη στο λαμπερό ροζ αστέρι στο καντράν που πλαισιώνεται από χρυσά απλικέ στοιχεία. Το κείμενο "YOU’RE A STAR" σε χρυσό χρώμα στο πάνω μέρος του καντράν, οι δείκτες σε χρυσό χρώμα, και το λουρί με ασημί γκλίτερ θα φωτίσουν τόσο το look όσο και τη μέρα της.

Swatch Mother’s Day Special 2022

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice