Η Adidas δημιούργησε παπούτσια από απόβλητα ωκεανών

Η Adidas δημιούργησε παπούτσια από απόβλητα ωκεανών

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού
  • A-
  • A+

Η εταιρεία Adidas στο πλαίσιο της εκστρατείας της ενάντια στη μόλυνση των ωκεανών παρουσίασε μια νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών. Η καινοτομία τους έγκειται στο γεγονός ότι είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από απόβλητα που βρέθηκαν στους ωκεανούς.

Σε συνεργασία με την οργάνωση «Parley for the Oceans», η Adidas στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα προστασίας των ωκεανών.

Η γερμανική εταιρεία είναι γνωστή για τις οικολογικές της ευαισθησίες. Η σταδιακή κατάργηση της πλαστικής σακούλας από τα καταστήματά της και η υιοθέτηση ανακυκλώσιμων υλικών κατά τη διαδικασία παραγωγής των παπουτσιών είναι μερικές από τις πρακτικές που έχει υιοθετήσει και έχουν επικροτηθεί από μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής της οργάνωσης «Parley for the Oceans » Cyrill Gutsch , «στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση του κοινού και να εμπνεύσουμε νέες συνεργασίες που μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση των ωκεανών».

Το οικολογικό παπούτσι δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά με τη σημερινή του μορφή. Σύντομα, ωστόσο, αναμένεται η κυκλοφορία από την Adidas μιας νέας σειράς προϊόντων κατασκευασμένων από τα πλαστικά των ωκεανών.

 image

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

modivo.gr
Για τη δημιουργία ποιου στιλ να φορέσουμε γυναικεία sneakers;
Back to top