Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres © EPA/HFPA / HANDOUT
LOOK

DeGeneres: Τέλος 3 παραγωγοί της εκπομπής μετά τις καταγγελίες

Το απολογητικό μήνυμα της παρουσιάστριας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Απολύθηκαν από το Ellen DeGeneres Show τρεις κορυφαίοι παραγωγοί της εκποπής - Είχαν κατηγορηθεί για παρενόχληση και λεκτική βία.

Τρεις κορυφαίοι παραγωγοί του Ellen DeGeneres Show απολύθηκαν μετά τις καταγγελίες για κακή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με το BBC, ένας εκπρόσωπος της Warner Bros επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή έχει «χωρίσει τους δρόμους της» με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Ed Glavin και Kevin Leman και τον συν-εκτελεστικό παραγωγό Jonathan Norman.

Οι Leman και Norman κατηγορήθηκαν για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπαλλήλους της εκπομπής, ενώ άλλοι κατηγόρησαν τον κ. Glavin για παρενόχληση και λεκτική βία.  

Σε προηγούμενες δηλώσεις του στο Buzzfeed News, ο Leman αρνήθηκε «κάθε είδους σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά» και ο Norman είπε ότι «αρνήθηκε κατηγορηματικά 100% αυτούς τους ισχυρισμούς». Ο  Glavin δεν έχει απαντήσει δημοσίως στους ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Ellen DeGeneres σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό της εκπομπής της, τόνισε ότι «λυπάται πολύ για αυτό που έχει γίνει».  Υποστήριξε ότι «παραπλανήθηκε από ανθρώπους που εργάζονται μαζί της» και όπως σημείωσε, το σόου γιγαντώθηκε και βασίστηκε πάνω τους για να κάνουν τη δουλειά της, καθώς δεν θα μπορούσε να ηγηθεί στα πάντα.

Η εκπομπή έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy από την πρώτη της προβολή το 2003.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice