Acne Studios: Η νέα καμπάνια του σκανδιναβικού label αποθεώνει το γυμνό ανδρικό σώμα

Η εικαστικός Talia Chetrit δημιούργησε πολύ δυνατές εικόνες για την προώθηση της τσάντα Musubi

Acne Studios: Η νέα καμπάνια του σκανδιναβικού label για την τσάντα Musubi έχει την υπογραφή της Talia Chetrit.

Τα κεντρικά του Acne Studios στη Σουηδία αλλά και διάφορες γωνιές στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο έχουν καταληφθεί από outdoors που απεικονίζουν υπερμεγέθη γυμνά ανδρικά σώματα. Είναι η νέα καμπάνια του σκανδιναβικού fashion brand που δημιούργησε αίσθηση στον κόσμο της μόδας αλλά και της διαφήμισης.

Γιορτάζοντας τη νέα εκδοχή της τσάντα Musubi, ο ιδρυτής του Acne Studios, Jonny Johansson, έψησε τηλεφωνικώς την αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Talia Chetrit να αναλάβει το πρότζεκτ, παραχωρώντας της το δικαίωμα να δράσει κατά το δοκούν. «Θαυμάζω εδώ και καιρό το έργο της Talia, γιατί αντιμετωπίζει τα πάντα με έναν μοναδικό, πολύ προσωπικό τρόπο», εξηγεί το σκεπτικό ο Johansson. «Αυτή η δουλειά βασίζεται εξ ολοκλήρου σε δική της ιδέα. Απλώς της στείλαμε μερικές τσάντες για να τις φωτογραφίσει όπως εκείνη ήθελε».

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αισθησιακό, αναιδές και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας. Άνδρες χορευτές, τσίτσιδοι, σκύβουν για να αγγίξουν τα δάκτυλα των ποδιών τους, καλοσμιλεμένα κωλαράκια ίπτανται, σώματα παίρνουν τέτοιες πόζες που δείχνουν παραμορφωμένα. Το μόνο μη σάρκινο αντικείμενο σε αυτό το ιδιαίτερο φόντο είναι ροζ, λευκές και μαύρες εκδοχές της Musubi.

Η εικαστικός με έδρα τη Νέα Υόρκη φιλοτεχνεί συστηματικά έργα υψηλής σεξουαλικότητας. Τα ενδιαφέροντά της επικεντρώνονται στις νεκρές φύσεις, τα γυμνά πορτρέτα και τη συμπερίληψη. Στην καμπάνια του αγαπημένου οίκου της Ριάνα επιλέγει τις χρωματικές αντιθέσεις και στρέφει τον φακό της στα μυώδη κορμιά των χορευτών, τα οποία «ταιριάζουν απόλυτα με τις αισθητικές ποιότητες της τσάντας». Η Musubi, με τις καθαρές γραμμές και τους εμβληματικούς της φιόγκους, έλκει την αισθητική της από το ιαπωνικό μοτίβο obi sash. Στο σάιτ της Acne Studios οι τιμές κυμαίνονται από 420 μέχρι 990 ευρώ.