Kourtney Kardashian, Heidi Klum, Kylie Jenner το Πάσχα
© Instagram/ @kourtneykardashian @heidiklum @kyliejenner
LOOK

Τι φόρεσαν -και τι όχι- οι ξένες celebrities το καθολικό Πάσχα

Το fashion μενού είχε φλοράρ φορέματα, μπικίνι και αυτιά λαγού

Πάσχα 2023: Τα ντυσίματα των διάσημων γυναικών του εξωτερικού

Λίγο πριν το δικό μας Πάσχα, ρίχνουμε μια ματιά στα fashion στιγμιότυπα του Καθολικού. Τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να επιδείξουν την αίσθηση της μόδας, κάτι που και σε αυτή τη γιορτή δεν αποτέλεσε εξαίρεση. H καθεμία τους φρόντισε να ενημερώσει τους followers της με σχετική ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το τι ακριβώς έκανε αλλά και για το outfit που επέλεξε. Άλλες πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα σε πασχαλινά τραπέζια γεμάτα καλάθια με χρωματιστά αυγά και άλλες σε ατέλειωτες αμμουδιές στις παραλίες. Όλες όμως με τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα.

Πρώτο στη λίστα είναι το παστέλ olive πράσινο φόρεμα που αγκάλιαζε της καμπύλες της ριάλιτι σταρ Kylie Jenner. Πρόκειται για ένα vintage φόρεμα Jean Paul Gaultier το οποίο καταλήγει σε μια διάφανη φούστα στο ίδιο χρώμα. Συνδύασε το σύνολο με τετράγωνα σανδάλια και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ακατάστατο σινιόν. 

Kylie Jenner το Πάσχα
© Instagram/ @ kyliejenner

Η Κendall Jenner εντυπωσίασε- και το Πάσχα, φορώντας ένα γκρι-μωβ φόρεμα με δαντελένια επένδυση στο μπούστο. Το σούπερ μοντέλο άφησε το ρούχο να «μιλήσει» από μόνο του επιλέγοντας να το φορέσει χωρίς κοσμήματα και ελάχιστο μακιγιάζ.

Η Khloe Kardashian πέρασε το Πάσχα με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένης της κόρης της True, καθώς και των διαφόρων ανιψιών της και της μαμάς Kris Jenner. Για την περίσταση, η ιδρύτρια του Good American συνδύασε ένα μαύρο κολάν με ένα ασορτί αθλητικό bra.

Η Kourtney Kardashian συμπληρώνει την οικογένεια φέρνοντας την άνοιξη με μια ροζ μπλούζα με βολάν και μια φλοράλ -εντελώς- μάξι φούστα. Η τηλεπερσόνα έπιασε τα μαλλιά της με έναν κομψό κότσο και επέλεξε αξεσουάρ με υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου. Πιο άνετη ήταν σίγουρα με το ριγέ oversized πουκάμισο που μας το έδειξε ποζάροντας με δύο τουλίπες για αυτιά λαγού.

Kourtney Kardashian το Πάσχα
© Instagram/ @kourtneykardashian
Kourtney Kardashian το Πάσχα
© Instagram/ @kourtneykardashian

Εκτός από την εικόνες μόδας, το πασχαλινό πάρτι των Kardashian-Jenner περιελάμβανε μια ποικιλία από γλυκές λιχουδιές, εξατομικευμένα καλάθια δώρων και ένα εορταστικό κυνήγι αυγών.

Τα πασχαλινά καλάθια των Kardashians
© Instagram/ @ kyliejenner

Η Hailey Bieber ευχήθηκε στους ακολούθους της «Καλό Πάσχα» μέσω ενός Instagram story της την Κυριακή. Φορούσε ένα μίνι φόρεμα ιβουάρ χρώματος με ροζέτες στο μπούστο της. Η ιδρύτρια του Rhode συνδύασε το φόρεμα με bold χρυσά κοσμήματα. Το glass skin effect είναι η αδυναμία της και έγινε και η δικιά μας. 

Κάποιες δεν προτίμησαν φαγοπότι, αλλά bikini body. H Ρίτα Όρα εθεάθη σε παραλία με ένα μακρύ κροσέ μαύρο φόρεμα- sexy όσο να πεις. Σε παραλία, αλλά με πολύχρωμο bikini και την τετραμελή οικογένεια της πέρασε το Πάσχα στο Ντουμπάι η Ιταλίδα fashion blogger Chiara Ferragni.

Σε παραλία, αλλά με στολή δύτη πόζαρε η Vanessa Hudgens. Το φούξια έχει να δώσει και σε αυτό το ρούχο.

Από τη θάλασσα μεταφερόμαστε στο βουνό. H Paris Hilton περνάει το Πάσχα της κάνοντας σκι στο Yellowstone Club Montana. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα τη χάσει η παρέα της στις πίστες.


Σε πιο σπορ και ποπ εμφάνιση βλέπουμε τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Maria Carey. Λίγη λάμψη δε λείπει ποτέ από τις εμφανίσεις της και ας επέλεξε total black σπορ look.

Κανονικά αυτιά λαγού και όχι τουλίπες προτίμησε να φορέσει η Heidi Klum. Δε θα μιλήσουμε για outfit, γιατί απλούστατα δεν είχε. Little black (bottom) bikini για την Heidi, γιατί μπορεί- και μας αρέσει!


Σε ανοιξιάτικη και ρομαντική διάθεση ήταν η Billie Ellish, που επέλεξε ένα girly φλοράλ φόρεμα με βολάν -με sneakers και ψηλή κάλτσα επίσης με λουλουδάκια- και ένα διχτυωτό άσπρο καλσόν με σχεδιάκι: δύο μεγάλες καρδιές από πέρλες στο άνω μέρος των μοιρών, ορατές μόνο από εκλεκτούς.

Billie Eilish το Πάσχα
© Instagram/ @ billieeilish
Billie Eilish το Πάσχα
© Instagram/ @ billieeilish

Η Meadow Walker με country look ποζάρει με καρό μαντήλι στην εξοχή. Επέλεξε ένα ροζ tank top και μια σατέν pencil φούστα σε ιβουάρ χρώμα. Μία 90ς style τσάντα και ένα λευκό sneakers συνόδευσαν το ρούχο της.

Meadow Walker το Πάσχα
© Instagram/ @meadowwalker
Meadow Walker το Πάσχα
© Instagram/ @meadowwalker

Η Chrissy Teigen με την οικογένεια της στη Βενετία επέλεξε ένα λιλά φόρεμα με διαφάνειες με ένα μπλε blazer με ρίγες λευκές σε αυστηρό κόψιμο και λευκά δετά πέδιλα.

Chrissy Teigen το Πάσχα
© Instagram/ @chrissyteigen

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice