5 προϊόντα περιποίησης που ξεχωρίσαμε στη Nuxe

Και δεν θα τα αποχωριστούμε καθόλου το καλοκαίρι

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Καλοκαίρι, ζέστη, αφυδάτωση, ταλαιπωρημένο δέρμα και μαλλιά, κάθε χρόνο ψάχνουμε απεγνωσμένα τους νέους μας σύμμαχους στην περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Λοιπόν φέτος τους βρήκαμε στη Nuxe. Δοκιμάσαμε τις σειρές αντιγήρανσης Merveillance® expert με το δραστικό εκχύλισμα ημεροκαλλίδας και Nuxuriance®Ultra με νέας γενιάς φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων από άνθος κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας, καθώς και την αντηλιακή σειρά Nuxe Sun με Ηλίανθο και Ανθόνερο Υακίνθου. Να ποια προϊόντα αγαπήσαμε!

image

Cream Merveillance® expert, αντιγηραντική κρέμα νυκτός για όλους τους τύπους δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δραστικές της ουσίες βοηθούν το δέρμα να αναγεννηθεί δίνοντάς του μια πιο λαμπερή και σφριγηλά όψη. Το πρωί δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

image

Nuxe Sun Refreshing After Sun Lotion, λοσιόν για μετά τον ήλιο για πρόσωπο και σώμα

Μια δροσιστική λοσιόν για μετά τον ήλιο, για πρόσωπο και σώμα, που καταπραΰνει και αναδομεί την επιδερμίδα, παρατείνει το μαύρισμα για δύο εβδομάδες και χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς.

image

Nuxuriance® Ultra Rich Cream, πλούσια κρέμα αντιγήρανσης για ξηρό δέρμα

Ανανεώνει το δέρμα, αναδομεί τις φυσικές γραμμές του προσώπου και απαλύνει τις ρυτίδες. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση, απαλότητα και ανακούφιση.

image

Nuxu Sun Milky Spray, ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά

Προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο, το αλάτι και το χλώριο. Η σύνθεσή του δρα ενάντια στην αφυδάτωση, χάρη στο Ανθόνερο Υακίνθου. Προσφέρει θρέψη, λείανση και επανόρθωση.

image

Nuxuriance® Ultra Serum, κρέμα ελαφριάς υφής για κανονική/μεικτή επιδερμίδα

Ορός για ολική αντιγήρανση και ενίσχυση της πυκνότητας της επιδερμίδας, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice