Το LOOKmag σου χαρίζει τα απόλυτα προϊόντα περιποίησης Bioderma

Οι νέοι σου σύμμαχοι στη φροντίδα της επιδερμίδας σου

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Το καλοκαίρι είναι μια δύσκολη εποχή για το δέρμα μας. Η ζέστη, ο ιδρώτας και η έκθεση στον ήλιο αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα αφήνοντάς την ξηρή και θαμπή. Γι' αυτό και εμείς σου χαρίζουμε την καλύτερη σειρά προϊόντων περιποίησης της Bioderma μαζί με ένα υπέροχο νεσεσέρ για να τα κουβαλάς μαζί σου παντού!

image

Atoderm Gel douche - Gentle shower gel

Ήπιο καθαριστικό gel χωρίς σαπούνι, ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό του πολύ ξηρού ευαίσθητου δέρματος. Καθαρίζει, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα.

image

Photoderm Après-Soleil - Refreshing after-sun milk

Γαλάκτωμα ιδανικό για μετά την έκθεση στον ήλιο για το ευαίσθητο δέρμα με ξηρότητα ή ερυθρότητα από τον ήλιο. Ενυδατώνει εντατικά, ανακουφίζει το δέρμα από τη δυσφορία μετά την έκθεση στον ήλιο και διατηρεί το φυσικό μαύρισμα. Ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα, προστατεύει τα κύτταρα και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

image

Hydrabio Perfecteur - Smoothing moisturising care Radiance booster

Κρέμα με βελούδινη υφή που δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ σαν «δεύτερο δέρμα». Λειαίνει, φωτίζει και προστατεύει με μια απλή κίνηση. Χάρη στα UVA-UVB αντηλιακά φίλτρα, παρέχει υψηλή προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτινών UV και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

image

Hydrabio crème - Rich moisturising care

Ενυδατική κρέμα με πλούσια υφή για ξηρά και πολύ ξηρά ευαίσθητα δέρματα. Η επιδερμίδα επανακτά λάμψη, απαλότητα και σφριγηλότητα, οι λεπτές γραμμές μειώνονται.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ!

Το LOOKmag και η Bioderma σου χαρίζουν την απόλυτη σειρά περιποίησης της Bioderma και ένα νεσεσέρ. Για να τα κερδίσεις κάνε follow το LOOKmag στο Instagram και re-post την εικόνα, χρησιμοποιώντας τα hashtags #LookMagGIFTS και #biodermagreece. Η νικήτρια θα κληρωθεί Δευτέρα 01/08.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice