Τα κραγιόν της άνοιξης

Ανακάλυψε όλες τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν

Άνοιξε ο καιρός, ανοίγουμε κι εμείς ντουλάπες να βγάλουμε τα ανοιξιάτικα και μαζί τους έρχονται και οι νέες αποχρώσεις σε κραγιόν και σκιές. Διότι δε φοράς καλή μου κίτρινο μπλουζάκι με μπλου-μπλακ κραγιόν. Παρακάτω θα βρεις τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Μουτς!

1. Χωρίς χρώμα αλλά με λάμψη

79_picture1.jpg

Ο κόσμος της ομορφιάς έχει πάθει παράκρουση με όλα τα γυαλιστερά προϊόντα μακιγιάζ. Από το δέρμα ως τα μάτια και τα χείλη, ο καθρέφτης και η λάμψη κυριαρχούν παντού. Πρώτα γέμισαν οι πασαρέλες και τώρα οι δρόμοι. Nude απόχρωση χειλιών με έξτρα γυαλιστερό λιπγκλος. Θα σου δώσει φρεσκάδα σε χρόνο dt.
mac_patrickstarrr_lipstick_mamastarrr_white_72dpi_1.jpg
Κραγιόν MAC, από τη συλλογή Patrick Starrr

2. Λαμπερό λιλά
purple-lipstick.jpg

Το λιλά είναι ένα από τα χρώματα που θα «παίξουν» πολύ φέτος. Ομολογουμένως είναι πιο δύσκολο από το σκούρο μωβ στο μακιγιάζ αλλά ευτυχώς έχουν ήδη κυκλοφορήσει πάρα πολλές αποχρώσεις τους. Σίγουρα θα βρεις εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο -είτε έντονη και τολμηρή είτε παστέλ και απαλή.
catr_lipstick_prismachrome030.jpg
Κραγιόν Catrice Prisma Chrome €5,70

3. Έντονο κόκκινο

04feb4cfc4d8dbae9fcef53d52b36514.jpg

Το κόκκινο είναι κλασικό κι αγαπημένο χρώμα για τα χείλη όλο το χρόνο, οπότε γιατί η άνοιξη να αποτελεί εξαίρεση; Αυτή τη σεζόν ωστόσο υπάρχει μία μικρή παραλλαγή, αφού το έντονο κόκκινο έχει μέσα μπλε υποτόνους, οι οποίοι του δίνουν έξτρα φωτεινότητα. Ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλους τους τύπους δέρματος και δεν χρειάζεται να πλαισιωθεί από υπερβολικό μέικαπ αφού τα λέει όλα μόνο του!
3605971667039_hi-fi_lipgloss_bang.jpg
Λιπγκλος Urban Decay €21

4. Φλαμίνγκο ροζ

pink4.jpg

Ίσως το κόκκινο δεν είναι το στιλ σου ή δε σε εκφράζει. Μην ανησυχείς, γιατί και το ροζ έχει την τιμητική του. Ξέχνα όμως το baby pink που είναι παστέλ και ήσυχο και αναζήτησε το έντονο, φωτεινό ροζ. Αυτή η απόχρωση, εμπνευσμένη από τα λατρεμένα φλαμίνγκο θα κάνει πάταγο αυτό το καλοκαίρι και εσύ θα δείχνεις πιο ανανεωμένη από ποτέ. Προσοχή, σου φτιάχνει τη διάθεση!
ess_shineshine-lipgloss_14.jpg
Λιπγκλος essence €2,50

5. Πορτοκαλί πανδαισία

orange-lip-62.jpg

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Το πορτοκαλί είναι αγαπημένο χρώμα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι και δύσκολα θα εκθρονιστεί από το top5. Λίγο που μοιάζει να φέρνει τον ήλιο στα χείλη σου, λίγο που είναι φωτεινό και σου φτιάχνει τη διάθεση, το πορτοκαλί ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Και οι αποχρώσεις είναι απλά ατελείωτες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις την ιδανική για σένα.
artdeco_png-13.860-b-perfect-color-lipstick.jpg
Κραγιόν Art Deco

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice