andreas-fidler-410235-unsplash.jpg
© Unsplash/ Andreas Fidler
Beauty

10 τάσεις στο μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το φθινόπωρο

Ήρθε η στιγμή να λάμψεις

Το μακιγιάζ είναι τέλειο όχι μόνο γιατί σε βοηθάει να καλύψεις κάποιες ατέλειες αλλά και γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις το στιλ και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με πολλούς τρόπους. Κάθε χρόνο, τα trends αλλάζουν όπως ακριβώς και στα ρούχα, ωστόσο δεν χρειάζεται να τα ακολουθείς πιστά όλα, παρά μόνο αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι τάσεις αυτό το φθινόπωρο και μετά διαλέγεις τις αγαπημένες σου.

1. Τσιμπημένα μάγουλα

apricot-blush.jpg

Δεν υπάρχει πιο ωραίο μακιγιάζ από ένα καθαρό πρόσωπο με αναψοκοκκινισμένα μάγουλα που σε δείχνει νέα και υγιή. Ευτυχώς αυτή η εικόνα αποτελεί must της σεζόν και θα τη βλέπουμε συχνά. Αν θες να είσαι σίγουρη για την απόχρωση που πρέπει να βάλεις, τσέκαρε το χρώμα στο εσωτερικό των χειλιών σου.

2. Σμαραγδί smoky eye

emerald_green_smokey_eye_makeup_tips.jpg

Το απόλυτο χρώμα της σεζόν σε ρούχα, αξεσουάρ και σκιές. Δοκίμασέ το σε smoky eye, όσο πιο μουτζουρωμένο τόσο το καλύτερο.

3. Έντονα χείλη

79b49ed8f662f3fa66f3dd12a7ddfe02.jpg

Το καλοκαίρι η τάση ήταν πιο ουδέτερα, απαλά χείλη που να τονίζουν το μαύρισμά σου. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν κι όσο πιο έντονο και κόκκινο τόσο περισσότερο θα είσαι στη μόδα. Το κόκκινο κραγιόν είναι άλλωστε κλασικό χρώμα και αποπνέει φινέτσα αν συνδυαστεί σωστά.

4. Φούξια σκιά ματιών

bb1e4895bf04ec128b20f3b5beada001.jpg

Θυμάσαι τα νέον χρώματα; Μόλις γύρισαν στο μακιγιάζ μας για ένα παιχνιδιάρικο, ποπ μακιγιάζ. Τόλμησέ το!

5. Μεγάλες βλέφαρίδες

mascara-story1.png

Ιδανικά τόνισε τις δικές σου βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ορό και καστορέλαιο ή με μια καλή μάσκαρα. Μακριές και έντονες προστάζει η μόδα και εμείς συμφωνούμε! Απέφυγε τις ψεύτικες είναι ήδη τρέ μπανάλ.

6. Χείλη από τα 90s

4e3c363f0df9b361506ddd9e1c5705ef.jpg

Τα 90s έχουν ταυτιστεί με πολλές τάσεις, μία από αυτές είναι τα ροκ, grunge χείλη. Ήτοι, έντονη γραμμή χειλιών και καφέ ή πορτοκαλί σκούρο χρώμα αντί για κόκκινο. Βγάλε τη ροκ πλευρά του εαυτού σου!

7. Μπλε eyeliner

screen-shot-2016-05-13-at-09.46.58.png

Αν μπορείς να υποστηρίξεις αυτό το τολμηρό look τότε μπορείς να υποστηρίξεις τα πάντα. Το μπλε του κοβαλτίου ως γραμμή eyeliner παίζει πολύ φέτος και γιατί όχι άλλωστε αφού φωτίζει φυσικά τα μάτια σου τονίζοντας τους χρυσούς τόνους.

8. Παχιά φρύδια

cara.jpg

Αυτό δεν είναι νέο, εδώ και μερικά χρόνια η μόδα θέλει τα φρύδια παχιά, γεμάτα, φυσικά. αλλά πάντα περιποιημένα.

9. Γκλίτερ στα μάτια

3-stunning-smokey-glitter-eye-7.jpg

Θα το θυμάσαι από τα 00s, αλλά ακόμα κι αν δε το θυμάσαι, ήρθε η στιγμή να το μάθεις. Γκλίτερ στο κινητό βλέφαρο των ματιών που προσδίδει ένταση στο βλέμμα και δραματικό look για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

10. Με πανκ ύφος

img_2341.jpg

Κάνε την επανάστασή σου με ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από την χρυσή εποχή των πανκ. Smoky eyes και μαλακό μαύρο μολύβι για eyeliner.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice