Cherrybox

Το μαγικό κουτί!

Cherrybox: Η εξωφρενικά έξυπνη ιδέα ανήκει σε δύο έξυπνα, αεικίνητα και όμορφα κορίτσια, την Τατιάνα Μπέγκα και τη Στέλλα Λαζαρίδου.

Πατάς ένα κουμπί και βγαίνει ένα κουτί σκέτη γυναικεία φαντασίωση, το Cherrybox. Με το «κουμπί» εννοούμε ότι πληκτρολογείς cherrybox.gr, δηλώνεις «θέλω να εγγραφώ τώρα», γίνεσαι συνδρομήτρια, απαντάς σε ερωτήσεις ώστε να δημιουργηθεί το beauty profile σου, δίνεις 10 ευρώ, και μετά αρχίζουν τα ωραία! Σε λίγες μέρες καταφθάνει στο σπίτι σου η ομορφιά η ίδια αμπαλαρισμένη σε μυρωδάτο κουτί! Ανοίγοντάς το πραγματικά ξαναγίνεσαι παιδάκι που σκίζει δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Μέσα του βρίσκεις σε travel (δηλαδή σε ευκουβάλητη) συσκευασία διάφορα: μεθυστικά αρωματάκια, αναζωογονητικές κρέμες, ευωδιαστά body milk, προϊόντα μαλλιών, σκιές ματιών, βερνίκια νυχιών, σετ μακιγιάζ, χρωματιστά μπουκαλάκια και χαριτωμένες κασετινούλες, ό,τι δηλαδή κατενθουσιάζει τα κορίτσια κάθε ηλικίας. Και κυρίως, βρίσκεις ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιδερμίδα, τα μαλλιά, το σώμα σου, αφού τα καλλυντικά που σου αποστέλλονται είναι υψηλότατης ποιότητας και ανταποκρίνονται στο δικό σου και μόνο beauty profile. Ε, ναι, υπάρχει τελικά Αϊ-Βασίλης!

n

Η εξωφρενικά έξυπνη ιδέα ανήκει σε δύο έξυπνα, αεικίνητα και όμορφα κορίτσια, την Τατιάνα Μπέγκα και τη Στέλλα Λαζαρίδου, που είχαν και μερικές άλλες φανταστικές ιδέες. Αν, για παράδειγμα, κάποιο από τα προϊόντα του Cherrybox σου άρεσε, μπορείς να το αγοράσεις από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Αν όχι, μπορείς να το κριτικάρεις στο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης και να εξασφαλίσεις εκπτώσεις σε επόμενες αγορές. Αγοράζοντας, αξιολογώντας ή προτείνοντας το Cherrybox σε φίλες σου, επιβραβεύεσαι με πόντους, εκπτώσεις, δωρεάν «κερασόκουτα» και πολλές εκπλήξεις, σαν αυτές που μόνο η Τατιάνα και η Στέλλα ξέρουν να σου επιφυλάσσουν.

n

Τα κορίτσια συνεργάζονται με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρίες, πακετάρουν για σένα δημιουργίες μικρών ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και high end μάρκες, ανακαλύπτουν πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά αλλά και φαρμακευτικές εταιρίες, και γενικώς το ψάχνουν. Τους ευχόμαστε καλές επιτυχίες, που είναι μάλλον δεδομένες. Τα «δυσάρεστα» νέα; Το Cherrybox Σεπτεμβρίου είναι ήδη sold out, οπότε βάλε υποψηφιότητα για του Οκτωβρίου.

cherrybox.gr - facebook.com/CherryboxGR

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice