girl-2771001_1280.jpg
© pixabay
Beauty

Όλα όσα χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα για να αντέξει στον χρόνο

Η αντιγηραντική περιποίηση έχει σύστημα!

Η αντιγηραντική περιποίηση έχει σύστημα!

Όλες προσπαθούμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας όπως είναι, με τα όμορφα και τα περίεργά του.  Ένας τρόπος είναι σίγουρα το να επικεντρωνόμαστε στα προτερήματα της εμφάνισής μας και αυτά να αναδεικνύουμε, όπως τα πλούσια μαλλιά, τις καμπύλες ή ένα ζευγάρι ωραία μάτια. Μέσα σε όλη αυτήν την διαδικασία του self love, το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να παρουσιάσει μία ιδιαίτερη πρόκληση. Εκεί που πιο ανθεκτικά δέρματα αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ένα ευαίσθητο πρόσωπο μπορεί να αντιδράσει σε οποιοδήποτε «εμπόδιο» της ζωής σε υπερβολικό βαθμό, με εμφανή δυσάρεστα αποτελέσματα. Το αντιπαθούμε ελαφρώς, δηλαδή! 

5.jpg

Κακός καιρός; Αποδυναμώνεται. Ήλιος; Αποδυναμώνεται. Πικάντικα φαγητά; Αποδυναμώνεται (ούτε ένα ινδικό να μην μπορούμε να φάμε!). Δεν θα μιλήσουμε καν για καβγάδες, έρωτες ή όλα τα υπόλοιπα έντονα συναισθήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μέρα με τη μέρα. Αποτυπώνονται όλα στο πρόσωπό μας και μένουν εκεί για πάντα. 

3_1.jpg

Με όλη αυτή την κακοποίηση λοιπόν, το ευαίσθητο δέρμα ίσως δεν κατέχει τις απαραίτητες άμυνες για να αντιμετωπίσει το πέρασμα του χρόνου, παρουσιάζοντας (εκτός από ρυτίδες) ερυθρότητα, έλλειψη σφριγηλότητας και ανομοιομορφία. Κι εκεί που τα «φυσιολογικά» αντιρυδιτικά προϊόντα περιποίησης θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα πάνω σε μία κανονική επιδερμίδα, το ευαίσθητο δέρμα είναι δυσανεκτικό και η δράση περιορίζεται. Πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα. 

4_1.jpg

Αν ανήκετε και εσείς στην ομάδα του ευαίσθητου δέρματος, ίσως να έχετε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να τα παρατήσετε και να αφήσετε τον χρόνο να περάσει από πάνω σας χωρίς αντίσταση. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας πούμε πως το μόνο που χρειάζεται είναι τα σωστά όπλα. 

Δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε υπερβολές. To μόνο που χρειάζεστε για την σωστή αντιγήρανση προσώπου είναι ένα σύστημα. Και η μάχη θα είναι δική σας! 

Υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα και τις αντιγηραντικές του ανάγκες, τα οποία είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και θα σας βοηθήσουν να είστε λαμπερές και όμορφες σε κάθε ηλικία. 

6.jpg

Στόχος φυσικά δεν είναι η επιλογή κρεμών ενυδάτωσης οι οποίες περιέχουν επιθετικά συστατικά και τελικά καταπονούν την επιδερμίδα του προσώπου, αλλά προϊόντα που προσφέρουν ήπια περιποίηση, προστασία και επανόρθωση.

Ιδού λοιπόν οι σύμμαχοί σας:

Ρετινόλη

Η ρετινόλη δρα τόσο στην επιφάνεια όσο και στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και έτσι εξασφαλίζει λείανση, ομοιομορφία, και ορατή μείωση του βάθους των ρυτίδων. Επιπλέον έχει εξαιρετικές επουλωτικές ιδιότητες ενάντια στα σημάδια γήρανσης.

Το Redermic [R] είναι μία μαγική  αντιγηραντική κρέμα προσώπου με καθαρή Ρετινόλη, σε συνδυασμό με Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης.

Βιταμίνη C

Το μόριο αυτό είναι πραγματικά πολυτάλαντο! Προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και επίσης ευνοεί τη μικροκυκλοφορία και τη λείανση των ρυτίδων. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αναγεννάται διαρκώς, συνεχίζοντας να προσφέρει τα αντιγηραντικά οφέλη ολόκληρο το 24ωρο. Την λες και σούπερ ήρωα.

Επιλέξτε Redermic [C], με Βιταμίνη C, σε συγκέντρωση 5% και σε συνδυασμό με Μανόζη και Υαλουρονικό Οξύ.

Ο χρόνος δεν περιμένει – το ίδιο ισχύει και για το δέρμα σας.

7.jpg

Για να πετύχετε λοιπόν μία ολοκληρωμένη αντιγηραντική περιποίηση δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τον κατάλληλο συνδυασμό της Redermic [R] μία φορά την ημέρα + Redermic [C] σε καθημερινή βάση, ως συμπληρωματική φροντίδα. Το αποτέλεσμα θα είναι η άμεση μείωση των «ψεγαδιών» του χρόνου, η ομοιομορφία στην επιδερμίδα, η σύσφιξη και βελτίωση της υφής του δέρματος και, φυσικά, η εμφανής απάλυνση των ρυτίδων.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλετε να βγείτε έξω στον ήλιο, να φλερτάρετε, να τιμήσετε το ινδικό φαγητό που προαναφέραμε, θα είστε απόλυτα προστατευμένες και ελεύθερες να απολαύσετε κάθε στιγμή. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice