Οι κακιές μάγισσες της Disney έχουν τη δική τους σειρά μακιγιάζ
© Disney

Οι κακιές μάγισσες της Disney έχουν τη δική τους σειρά μακιγιάζ

Και εμείς ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει
  • A-
  • A+
Η Funko Pop! και η Disney Cosmetics Collection δημιουργούν καλλυντικά εμπνευσμένα από τη Maleficent, την Κακιά Μάγισσα, την Ούρσουλα και την Κρουέλα Ντε Βιλ.

Αν ανήκεις σε εκείνους που πίστευαν ότι οι κακιές μάγισσες της Disney είναι απλά παρεξηγημένα άτομα και ήθελες καταβάθος να κερδίσουν, τότε μάλλον θα ενθουσιαστείς με αυτή τη νέα σειρά μακιγιάζ. Η Funko Pop! και η Disney Cosmetics Collection δημιουργούν καλλυντικά εμπνευσμένα από τη Maleficent, την Κακιά Μάγισσα, την Ούρσουλα και την Κρουέλα Ντε Βιλ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bring Some Disney Villain Swagger to Your Daily Beauty Routine @ultabeauty https://www.funko.com/blog/article/bring-some-disney-villain-swagger-to-your-daily-beauty-routine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Funko (@originalfunko) στις 27 Αύγ, 2019 στις 3:09 μμ PDT

 

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα Ulta Beauty στις 15 Σεπτεμβρίου, είναι βασισμένη σε vegan συστατικά και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Κάθε «κακιά» της Disney θα έχει τη δική της σειρά η οποία θα περιλαμβάνει μια παλέτα σκιών ($24), ένα eyeliner ($10), ένα lip gloss ($12) και πινέλα μακιγιάζ ($24), ενώ οι χρωματισμοί αλλάζουν ανάλογα με το χαρακτήρα που αντιπροσωπεύουν.

Ετοιμαστείτε να πείτε... «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο όμορφη απ' όλες;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Chen Man photo
Η Dior και το «σωστό πρόσωπο» της Ασιάτισσας γυναίκας
Back to top