Πώς να πετύχεις το τέλειο cat eye, σύμφωνα με τον μακιγιέρ της Adele

Δεν μπορείς να έχεις την φωνή της, ας έχεις τουλάχιστον αυτό

O makeup artist Michael Ashton, που συνεργάζεται με την Adele από την αρχή της καριέρας, εξηγεί πώς πετυχαίνει το αψεγάδιαστο eyeliner

Προφανώς λατρεύουμε την Adele για την καταπληκτική φωνή της, τα υπέροχα τραγούδια της που μας κάνουν να σκεφτόμαστε τους πρώην μας και την εξαιρετική αίσθηση της μόδας που έχει εδραιώσει. Επίσης μας λείπει και θέλουμε καινούρια μουσική ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανόν. Έχουμε κουραστεί να ακούμε το Hello! Τι παίρνει τόσο καιρό;!

 


Ένα από τα πιο ζηλευτά πράγματα στο στιλ της Adele είναι τέλειο γατίσιο βλέμμα που η ίδια και ο προσωπικός της μακιγιέζ πετυχαίνουν για κάθε επίσημη εμφάνισή της.

 

 

 

Για τις περισσότερες κοινές θνητές που ξοδεύουν ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχουν το σωστό eyeliner και καταλήγουν με κόκκινα μάτια, μουτζουρωμένα μάγουλα και πολλά νεύρα, το αψεγάδιαστο look της Adele μοιάζει σαν ένα είδος μαύρης μαγείας. Θα πουλούσαμε άνετα την ψυχή μας στον διάβολο για αυτήν την ίσια γραμμή.
Για καλή μας τύχη όμως, ο makeup artist Michael Ashton που συνεργάζεται με την Adele από την αρχή της καριέρας της έχει κυκλοφορήσει το παρακάτω βίντεο, εξηγώντας ακριβώς την τεχνική που ακολουθεί!

Καλύτερα να κάνεις ένα καφεδάκι, γιατί το tutorial διαρκεί σχεδόν μισή ώρα!

THE Adele Makeup Tutorial featuring Guest Artist Michael Ashton

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice