O make up artist της Gigi Hadid δίνει συμβουλές για φθινοπωρινό μακιγιάζ

Αντέχουν στο κρύο

O διάσημος make up artist Patrick Ta συνεργάζεται με την Gigi Hadid και μοιράζει συμβουλές για μακιγιάζ που αντέχει στο κρύο

Το ηλιοκαμένο πρόσωπο και τα κυματιστά μαλλιά του καλοκαιριού έχουν πλέον αποχωρήσει για τα καλά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να διατηρήσουμε την καλοκαιρινή μας λάμψη και τις πιο κρύες μέρες του χρόνου. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύει ο διάσημος make up artist Patrick Ta, πελάτες του οποίου είναι γυναίκες όπως η Blake Lively, η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski και σχεδόν όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret.

 

Μιλώντας στο περιοδικό W, ο Patrick μας καθησύχασε πως η προσαρμογή από εποχή σε εποχή είναι πιο εύκολη από ότι φαντάζεσαι. Από τις σκιές ματιών μέχρι τα foundations και τις κρέμες ενυδάτωσης, αυτές είναι οι συμβουλές που έδωσε στους αναγνώστες του W:

H μετάβαση από καλοκαιρινό σε χειμερινό μακιγιάζ εξαρτάται από τις σκιές ματιών.

Μπορούμε να παίξουμε με χρώματα γκρι, κυπαρισσί, κόκκινο σαν το cranberry και μαύρο.
«Αγαπώ ένα μπορτντό smoky eye με ουδέτερα χείλη σαν λουκ για το φθινόπωρο ή ένα μαύρο liner που πλαισιώνει υπέροχα ολόκληρο το πρόσωπο», είχε να δηλώσει ο ίδιος.

 

Όταν λέμε «φθινοπωρινό μακιγιάζ»​ δεν είναι απαραίτητο να εννοούμε πιο βαριά προϊόντα

Η υγιής λάμψη του προσώπου είναι επιθυμητή για όλη την χρονια και εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στην φροντίδα του δέρματος πριν από το μακιγιάζ για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

«Σκεφτείτε εκτός των ορίων και δοκιμάστε προϊόντα όπως σταγόνες λάμψης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως highlighter για τα μάγουλα αλλά και ως βάση σκιάς ματιών».

 

Η ενυδάτωση είναι τα πάντα

Eίναι άκρως σημαντικό με την αλλαγή του καιρού να ενυδατώνουμε το δέρμα, κυρίως πριν απλώσουμε το foundation. Ενώ το καλοκαίρι ο Patrick προτιμάει κρέμες προσώπου με βάση το νερό, το φθινόπωρο επιλέγει έλαια για να κάνει καλύτερη δουλειά.

 

Η makeup bag μας χρειάζεται οργάνωση καθόλη την διάρκεια του χρόνου

Σύμφωνα με τον Patrick πρέπει να υπάρχουν μικρότερες τσάντες μέσα σε μεγαλύτερες και να χωρίζουμε το μακιγιάζ  ανά είδος ώστε να βρίσκουμε ότι χρειαζόμαστε εύκολα και να υπάρχει τάξη. Mascara, concealer, προϊόντα για τα φρύδια και φυσικά πινέλα είναι πράγματα που είναι μονίμως χρήσιμα συνέχεια επομένως πρέπει να βρίσκονται σε σημείο με εύκολη πρόσβαση. Τα πινέλα χρειάζονται πλύσιμο μία φορά την εβδομάδα για να διώχνονται τα βακτήρια και να απλώνεται εύκολα το προϊόν που έχουμε αγοράσει.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice