Ένας χώρος αφιερωμένος στη γυναικεία ομορφιά

Tο Whispers of Beauty

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Tο Whispers of Beauty είναι ενας χώρος με ιδέες και λύσεις για μια ολοκληρωμένη Total Look εμφάνιση, που ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα και το στιλ της κάθε γυναίκας. Παρά τις υποχρεώσεις της, ως σύζυγος, μητέρα και επαγγελματίας, στόχος του Whispers of Beauty είναι να διατηρήσει τηε τη θηλυκότητά της κάθε γυναίκας και να της δώσει την ευκαρία να αφιερώσει χρόνο και περιποίηση στον εαυτό της. 

Πρόκειται για έναν χώρο που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από άριστους επαγγελματίες, που προσφέρουν ιδέες και λύσεις για μια ολοκληρωμένη Total Look εμφάνιση. 

n

Το κομμωτήριο στεγάζεται σε έναν χώρο με λιτές γραμμές όπου κυριαρχεί έντονα το στοιχείο του ξύλου.

Στο Whispers of Beauty προσφέρονται, επίσης, εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως μανικιούρ, πεντικιούρ και μακιγιάζ. Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στον χώρο μας είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά, ενώ παράλληλα δίνεται μεγάλη έμφαση σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής.

Το τμήμα ένδυσης και αξεσουάρ βρίσκεται σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με μοναδική αισθητική. Υπάρχει μια σημαντική γκάμα από δημιουργίες οίκων του εξωτερικού, από ξεχωριστές βραδινές προτάσεις και κλασικά ταγιέρ έως πρωινά σύνολα κατάλληλα για το γραφείο και άνετα σπορ ρούχα ιδανικά για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Μεταξύ άλλων, τα κομμάτια των οίκων WHO*S WHO, LAUREN VIDAL, List, Gossip, Anna Biagini και Artigiana Farnese, που ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και την πρωτοτυπία τους, έχοντας ως βασικό πλεονέκτημα την άριστη ποιότητα και τη σημασία στις λεπτομέρειες, που κάνουν μια εμφάνιση να ξεχωρίζει.

n

Υπάρχει ακόμη ένας privé χώρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ σας ή διαβάζοντας περιοδικά και βιβλία.

www.whispersofbeauty.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice