Τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2020
Οι νερομπογιές γίνονται μέρος του μακιγιάζ © Svetlana Pochatun
Beauty

Φέτος το καλοκαίρι τα πρόσωπά μας θα γεμίσουν με χρώματα

Neon, γκλίτερ και νερομπογιές

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2020 για να στρέψουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας.

Τι χρειαζόμαστε για να στρέψουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας αυτό το καλοκαίρι; Να ανακαλύψουμε και να διαλέξουμε τις τάσεις που μάς ταιριάζουν καλύτερα είτε πρόκειται για ρούχα, είτε για μαγιό, είτε για μαλλιά, είτε για μανικιούρ. Ένα από τα σημεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε μας εμφάνιση είναι το μακιγιάζ. Όλες έχουμε βρει ένα βασικό που «κολλάει» καλύτερα όχι μόνο με τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα του προσώπου μας, αλλά και με το γενικότερο στιλ μας. Γιατί, όμως, να μην ενισχύσουμε το αγαπημένο μας μακιγιάζ με κάποιες από τις τάσεις αυτού του καλοκαιριού;  

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2020 

Neon μάτια 
Δεν είναι τάση μόνο για πάρτι και κλαμπ, αλλά και για τις πιο «καλές» μας εμφανίσεις. Βάλε έντονα neon χρώματα στα πάνω και στα κάτω βλέφαρά σου. Προτίμησε έναν συνδυασμό χρωμάτων, αντί μόνο ένα.  

Γκλίτερ παντού 
Το καλοκαίρι «σηκώνει» πάντα τη λάμψη, αλλά φέτος θα πάμε σε νέα επίπεδα. Το γκλίτερ μπαίνει στο πρόσωπο και πρωταγωνιστεί είτε ως μικρή λεπτομέρεια, είτε ως αντικαταστάτης κάποιου βασικού καλλυντικού, όπως η σκιά ή το ρουζ.  

Ρουζ από πάνω μέχρι κάτω 
Το σε ροζ τόνους ρουζ μένει στα μάγουλά σου, αλλά από εκεί ανεβαίνει και φτάνει μέχρι τα βλέφαρά σου. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η αίσθηση μίας ρομαντικής μονοχρωμίας και δημιουργείται ένα μακιγιάζ περισσότερο γλυκό, παρά δραματικό.

Μετέωρο eyeliner  
Διάλεξε όποιο υγρό eyeliner θες σε όποια απόχρωση προτιμάς και κάνε με αυτό το σχήμα που συνηθίζεις. Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί να το κάνεις στο κάτω μέρος του πάνω βλεφάρου σου, το κάνεις στο πάνω μέρος του.  

Υπερβολικές βλεφαρίδες 
Δεν μιλάμε απλά για μεγάλες βλεφαρίδες, αλλά για βλεφαρίδες που πραγματικά ξεχωρίζουν, είτε για το ιδιαίτερο χρώμα τους, είτε για τα διακοσμητικά στοιχεία που συναντάμε πάνω τους, όπως φτερά, λουλούδια και πέρλες. 

Νερομπογιές στα μάτια 
Αντί για τις κλασικές σκιές, προτίμησε νερομπογιές -ειδικές για μακιγιάζ- που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα χρώματα και θα σε βοηθήσουν να τα μπλέξεις καλύτερα μεταξύ τους.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice