Ξέρεις ποιο αντηλιακό προστατεύει και παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα;

Το διφασικό αντηλιακό Splash του KORRES με water υφή και υαλουρονικό οξύ

KORRES: Διφασικό αντηλιακό splash με υαλουρονικό οξύ για προστασία από τον ήλιο και 3 φορές πιο ενισχυμένη ενυδάτωση.

Η αποτελεσματική προστασία του δέρματος από τον ήλιο και τη φωτογήρανση είναι δράσεις παράλληλες όλων των αντηλιακών KORRES. Η καινοτομία, η ασφάλεια και το υψηλότερο δυνατό ποσοστό φυσικού περιεχομένου αποτελούν, παράλληλα, το σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη κάθε νέου προϊόντος της μάρκας. Φέτος, πρέπει να δοκιμάσεις το νέο πρωτοποριακό Διφασικό Αντηλιακό Splash. Σε δύο εκδοχές -Αγγούρι & Υαλουρονικό και Ginseng & Υαλουρονικό- με τεχνολογία wet-tech, συνδυάζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, έως και 3 φορές¹ πιο ενισχυμένη ενυδάτωση και ένα μοναδικό cooling effect.

Το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και ένα ισχυρό mix φυτικών εκχυλισμάτων, ελαίων και βιταμινών, ανάμεσα στα οποία τα εκχυλίσματα ginseng και βιολογικού αγγουριού, επαναφέρουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί η θάλασσα, η ζέστη και ο ήλιος. Η λειτουργία του φυσικού δερματικού φραγμού ενισχύεται από ένα αποτελεσματικό ενυδατικό φιλμ, το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη φωτογήρανση, η υφή του βελτιώνεται, ενώ η αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης είναι άμεση και έντονη, «ξεπερνώντας» τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Η τεχνολογία wet-tech εγγυάται, παράλληλα, τη μέγιστη απόδοση των αντηλιακών φίλτρων ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα.

Με την πιο ανάλαφρη, διάφανη water υφή που απορροφάται άμεσα, το νέο Διφασικό Αντηλιακό Splash προσφέρει από τα πρώτα 30’ εφαρμογής έως και 3 φορές¹ πιο ενισχυμένη ενυδάτωση, καθώς και θρέψη, απαλό και ελαστικό δέρμα², ενώ προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA/UVB. Τα νέα playful αντηλιακά splashes για πρόσωπο και σώμα με ένα εξαιρετικά δροσιστικό, fresh άρωμα, σε διάφανο-κίτρινο και πράσινο-κίτρινο colour code, έχουν αναπτυχθεί με τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή αντηλιακά φίλτρα και δεν περιέχουν σιλικόνες.

Tip! To νέο Cucumber Summer Splash, μία δροσερή κολώνια με φρέσκες νότες από αγγούρι, γιασεμί, βιολέτα και λεμόνι, θα διατηρήσει την αίσθηση τόνωσης και αναζωογόνησης και μετά την παραλία.

Διφασικό αντηλιακό Korres Splash με ginseng και υαλουρονικό
Διφασικό αντηλιακό Korres Splash με ginseng και υαλουρονικό

Ginseng & υαλουρονικό, Διφασικό αντηλιακό Splash SPF30 & SPF50
Ενισχυμένη ενυδάτωση/ Αίσθηση αναζωογόνησης

Καινοτόμο διφασικό αντηλιακό με water υφή για πρόσωπο και σώμα. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα ginseng και βιταμίνη Ε, αναζωογονεί, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί το νερό της θάλασσας, η ζέστη και ο ήλιος.

Διφασικό αντηλιακό Korres Splash με αγγούρι και υαλουρονικό
Διφασικό αντηλιακό Korres Splash με αγγούρι και υαλουρονικό

Αγγούρι & υαλουρονικό, Διφασικό αντηλιακό Splash SPF30 & SPF50
Ενισχυμένη ενυδάτωση/ Αίσθηση δροσιάς

Καινοτόμο διφασικό αντηλιακό με water υφή για πρόσωπο και σώμα. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα βιολογικού αγγουριού και πανθενόλη, δροσίζει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί το νερό της θάλασσας, η ζέστη και ο ήλιος.

Hyaluronic Splash - Διφασικό Αντηλιακό με Υαλουρονικό Οξύ

¹ Σε σύγκριση με την κλινικά σημαντική ποσοστιαία διακύμανση των επιπέδων ενυδάτωσης κατά τη μέτρηση αποτελεσματικότητας πριν και μετά την εφαρμογή ενός καλλυντικού προϊόντος σε κανονικό δέρμα. Το ποσοστό αυτό κυμαίνεται στο 8% βάσει μετρήσεων της Bio Basic Europe. Το αντίστοιχο ποσοστό για το Διφασικό Αντηλιακό Splash αγγίζει το 26% για τα επίπεδα ενυδάτωσης σώματος σε χρόνο 30’ μετά την εφαρμογή.

² Consumer perception test / Διφασικό Αντηλιακό Splash Υαλουρονικό & Ginseng και Υαλουρονικό & Αγγούρι

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice