Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB
© Unsplash/ Kal Visuals
Beauty

Ξεκούραστο, νεανικό και λαμπερό βλέμμα σε μόλις 20’;

Κι όμως γίνεται…

Nέα συσφιγκτική και αντιρυτιδική μάσκα ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών, Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches της YOUTH LAB.

Έχεις ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ; Έχεις να παρευρεθείς σε ένα ξεχωριστό event και θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη; Δεν «στρώνει» το κονσίλερ κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα οι γραμμές και οι ρυτίδες να δείχνουν πιο έντονες; Ένα είναι το μυστικό... και τώρα θα το μοιραστούμε μαζί σου.

Πρόκειται για την πρόσφατη ανακάλυψή μας, τη νέα συσφιγκτική και αντιρυτιδική μάσκα ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών, Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches της YOUTH LAB.

Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches της YOUTH LAB.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια εξαιρετικά πλούσια «πηγή πεπτιδίων» που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα, ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα. Και μόνο τυχαία δεν έχουν επιλεγεί τα πεπτίδια σε αυτό το προϊόν, μιας και αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση στην ομορφιά. Είναι άλλωστε γνωστά για την ικανότητά τους να πυροδοτούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιβραδύνοντας έτσι τη διαδικασία της γήρανσης.

Τοποθετώντας τα ατομικά επιθέματα υδροτζέλ -εστιάζοντας είτε στο «πόδι της χήνας» είτε στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια- θα δεις σε μόλις 20-30’ την περιοχή κάτω από τα μάτια πιο σφριγηλή και ανανεωμένη, ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα σβήσουν απαλά και όλη η περιοχή θα αποκτήσει περισσότερη ελαστικότητα και άνεση.

Η οικονομική συσκευασία βάζου με 30 ζευγάρια patches / 60 τεμάχια, σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις είτε μηνιαία θεραπεία, είτε να τα εφαρμόζεις όποτε εσύ νιώθεις την ανάγκη για πιο ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Σε κάθε περίπτωση, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Επίσης, η νέα Peptides Spring Hydra-Gel Εye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB., είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμα και την πιο ευαίσθητη. Παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο και φαινοξυαιθανόλη.

Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches της YOUTH LAB.

Πώς θα την χρησιμοποιήσεις

Μέσα στη συσκευασία της μάσκας εμπεριέχεται μία σπάτουλα, την οποία θα χρειαστείς για να ανασηκώσεις και να διαχωρίσεις κάθε patch. Αφού έχεις καθαρίσει καλά την επιδερμίδα, τοποθετείς ένα patch στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι.

Παρακάτω στο σχήμα θα δεις με ποιον τρόπο θα πρέπει να τοποθετήσεις τα patches ανάλογα με τις ανάγκες και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Μπορείς να εστιάσεις δηλαδή είτε στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια είτε στο «πόδι της χήνας».

Peptides Spring Hydra-Gel Εye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB.

Αφού έχεις εφαρμόσει τα patches, αφήνεις να δράσουν για περίπου 20-30 λεπτά και στη συνέχεια τα αφαιρείς. Να θυμάσαι πως κάθε patch είναι για μία μόνο χρήση. Με το προϊόν που έχει μείνει επάνω στην επιδερμίδα, κάνε ταμποναριστές κινήσεις μέχρι ότου να απορροφηθεί. Δεν ξεπλένουμε τα μάτια.. αλλά συνεχίζουμε κανονικά τα επόμενα βήματα της beauty ρουτίνας μας. Συνέχισε αυτή τη διαδικασία καθημερινά ως μηνιαία θεραπεία ή όσο συχνά νιώθεις πως το χρειάζεσαι.

Διανέμεται σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα Carelab by Attica & στο e-shop της YOUTH LAB.: shop.youthlab.com.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice