Oι αφέλειες που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο

Αν το σκέφτεσαι, ξεκίνα από εδώ

Αυτά τα στιλ για αφέλειες πηγαίνουν σε όλα τα πρόσωπα και τα κουρέματα

Μεγάλο κεφάλαιο οι αφέλειες. Από την μία θεωρούνται σημαντική αλλαγή και απαιτούν μία στοιχειώδη δέσμευση, από την άλλη είναι ένα hairstyle που οι περισσότερες από εμάς έχουν τουλάχιστον σκεφτεί κάποια στιγμή στην ζωή τους. Τα αγαπημένα bangs λοιπόν υπάρχουν σε πάρα πολλά είδη κουρεμάτων και στιλ κι έτσι ακόμα και αν δεν πιστεύεις ότι πάνε στο σχήμα του προσώπου σου, οι πιθανότητες είναι πως μπορείς να βρεις ένα cut που να σου ταιριάζει. Αν λοιπόν σκέφτεσαι έντονα πως χρειάζεσαι μία αλλαγή, ιδού 3 διαφορετικά hairstyles με αφέλειες που πηγαίνουν σε όλες:

1. To full fringe

 

 

 

Οι κλασικές, γεμάτες, μακριές αφέλειες προσφέρουν ένα διαχρονικό και κλασικό λουκ που θυμίζει 60s (και τα 60s είναι πάντα στην μόδα). Koλακεύουν κάθε είδους κουρέματος, από πολύ μακριά μαλλιά μέχρι και ένα pixie cut, ενώ το έχουμε δει να κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου, από τις γωνίες της Sophie Turner μέχρι το στρογγυλό πρόσωπο της Bryce Dallas Howard.

 

2. Ανάλαφρες και ατημέλητες

 

 

 

Δεν είναι ούτε φράντζα στην άκρη, ούτε μακριές αφέλειες, αλλά κάτι ανάμεσα. Έχεις σγουρά μαλλιά; Θα σου πάει. Έχεις καρέ; Θα σου πάει. Έχεις ίσια τρίχα; Θα σου πάει! Και επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να τις διατηρήσεις, καθώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling ή πιστολάκι.

 

3. Στο πλάι

 

 

Είναι η τέλεια εναλλακτική αντί για αφέλειες (ή μία λύση όταν έχεις βαρεθεί αυτές που έχεις ήδη). Η φράντζα στο πλάι είναι κομψή, εντυπωσιακή και ένα στιλ που ταιριάζει με όλες τις εποχές, τις ηλικίες και τα σχήματα προσώπου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice