©Unsplash/ Chris Osmond
©Unsplash/ Chris Osmond
Beauty

Πώς θα πετύχεις το τέλειο μαύρισμα φορώντας αντηλιακό

Βρήκαμε αυτό το «ένα» και μοναδικό προϊόν που θα χρειαστείς

Η YOUTH LAB. δημιούργησε το ένα και μοναδικό προϊόν που χρειάζεσαι μαζί σου στην παραλία

Κακά τα ψέματa, οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε και προστασία από τον ήλιο και τέλειο μαύρισμα. Ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες που βγαίνουμε στην παραλία, επιλέγουμε πάντα αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30 SPF, με τον φόβο του εγκαύματος αλλά και των μόνιμων βλαβών στο δέρμα.

Και αν σου λέγαμε πως υπάρχει τρόπος να αποκτήσουμε αυτή την πολυπόθητη bronze επιδερμίδα, παρέχοντας παράλληλα στο δέρμα μας τη μέγιστη αντηλιακή προστασία; Τότε μάλλον αλλάζουν τα πράγματα…

YOUTH LAB. - Wet Skin Sun Protection SPF 50

Βρήκαμε αυτό το «ένα» και μοναδικό προϊόν που θα χρειαστείς, όχι μόνο στα μέσα των διακοπών και τη γνωστή ως «περίοδο μαυρίσματος» αλλά αυτό που θα χρησιμοποιήσεις άφοβα από τις πρώτες κιόλας ημέρες έκθεσης στον ήλιο! Γιατί αυτό το «ένα» προϊόν μπορεί να σου εξασφαλίσει και υψηλή προστασία και ανθεκτικότητα στα καλοκαιρινά σπορ αλλά και το πολυπόθητο “golden tan”.

Η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB., γνωστή για τα ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα της με δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις, καινοτόμησε για ακόμη μια φορά δημιουργώντας το Wet Skin Sun Protection SPF 50! Ένα αντηλιακό ξηρό λάδι το οποίο όχι μόνο έχει δείκτη SPF 50 -προσφέροντας τη μέγιστη προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία- αλλά διαθέτει και ενεργοποιητή μαυρίσματος για να αποκτήσουμε εύκολα και γρήγορα το τέλειο χρυσαφένιο μαύρισμα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα  ώστε να μην στερηθούμε στιγμή τις ρακέτες, το SUP και την beach Yoga.

YOUTH LAB. - Wet Skin Sun Protection SPF 50

Το αντηλιακό αυτό ξηρό λάδι της YOUTH LAB. δε θυμίζει σε τίποτα όσα μπορεί να έχεις χρησιμοποιήσει ως τώρα μιας και η υφή του θυμίζει περισσότερο mist, παρά dry oil. Με αντηλιακή σύνθεση νέας τεχνολογίας “Wet Skin Application” προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA & UVB ακτινοβολία, σε στεγνό και βρεγμένο δέρμα, ενώ ενισχύει τη φυσική βιολογική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας, χάρη στο β-καροτένιο που περιέχει. Επίσης, αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος ενώ μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα οπότε δε χρειάζεσαι και τίποτα άλλο μαζί σου.

YOUTH LAB. - Wet Skin Sun Protection SPF 50

Το υπέροχο άρωμα δε, από φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καρπουζιού, τριαντάφυλλου και μανόλιας αλλά και το αίσθημα δροσιάς που χαρίζει, το καθιστά και ως το μοναδικό καλοκαιρινό mist που θα θες να φορέσεις. Απορροφάται αμέσως, δίχως να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει, είναι μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο, δίχως parabens και γλουτένη.

Το Wet Skin Sun Protection SPF 50 της YOUTH LAB. διατίθεται με προτεινόμενη λιανική τιμή €24,40 σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία, στα Carelab by Attica και στο shop.youthlab.com

YOUTH LAB. - Wet Skin Sun Protection SPF 50

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice