Οι 7 must καλοκαιρινές τάσεις για νύχια φέτος
nails by 7th heaven salon
Beauty

Οι 7 must καλοκαιρινές τάσεις για νύχια φέτος

Δες τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που βρήκαμε στο Instagram

Μανικιούρ και πεντικιούρ στις νέες καλοκαιρινές τάσεις που θα σε ξετρελάνουν.

Φέτος το καλοκαίρι μπορεί να μην πηγαίνουν όλα όπως τα είχες υπολογίσει... αλλά για να σου φτιάξει η διάθεση πρέπει να εστιάσεις σε μικρά καθημερινά πράγματα, όπως την πειριποίηση του εαυτού σου. Βάλε χρώμα στη ζωή σου και δες την με μια πιο παιχνιδιάρικη ματιά, κάνοντας τα πιο διασκεδαστικά μανικιούρ που ανακαλύψαμε στο Instagram.

1. French twist
Το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα μια safe, κλασσική, και chic επιλογή, με την γαλακτερή ή ροζ βάση και την λευκή γραμμή στην άκρη. Φέτος όμως είναι πολύ δημοφιλής μια διαφορετική εκδοχή, τόσο στο σχήμα της γραμμής, όσο και στα χρώματα. Έντονες ή παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι στη θέση της λευκής γραμμής, καθώς και το πάχος της εξαρτάται από το μήκος των νυχιών, δίνοντας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο μανικιούρ σου.


2. Sparking metallic
Όνειρο κάθε κοπέλας ήταν κάποια στιγμή να γίνει γοργόνα, αλλά φέτος αυτό το όνειρο είναι στη μόδα! Λαμπερά μεταλλικά νύχια, είτε με γκλίτερ είτε με εφέ καθρέφτη, σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στη θάλασσα και στο παιδικό αυτό σου όνειρο.


3. Animal prints
Σε μια πιο άγρια, πρωτόγονη διάθεση, τα animal prints εκτός από ρούχα και αξεσουάρ, έχουν γίνει πλέον τάση παντού. Μπορείς να δοκιμάσεις από ταρταρούγα έως και ασπρόμαυρο τρίχωμα αγελάδας, και για της λιγότερο τολμηρές, και μια εναλλαγή μοτίβου με μονόχρωμα νύχια σε nude αποχρώσεις.


4. Neon
Κάθε καλοκαίρι στη μόδα, έτσι και φέτος, οι neon αποχρώσεις κυριαρχούν σαν επιλογές, καθώς έρχονται σε αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα και δίνουν χρώμα στο look σου. Φέτος το κίτρινο και το λιλά όμως θα κλέψουν την παράσταση.


5. Multi-coloured
Σου παίρνει ώρα να διαλέξεις ένα μόνο χρώμα κάθε φορά; Κακώς, γιατί απλώς μπορείς να κάνεις κάνε νύχι διαφορετικό. Η πολυχρωμία είναι τολμηρή αλλά και ιδιαίτερη, δεν σε περιορίζει και δίνει μια μοναδικότητα στο στυλ σου. Μπορείς να επιλέξεις από παστέλ χρώματα, neon, μέχρι και διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.


6. Tie-dye
Έχεις δει αυτά τα viral βίντεο που φτιάχνουν μπλουζάκια ξεβάφοντάς τα; Πλέον γίνεται και στα νύχια αυτό και δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο πολλά υποσχόμενο από ότι σου ακούγεται.


7. Just designs
Καλοκαίρι χωρίς παραλίες, φοίνικες και αστερίες δεν γίνεται! Οπότε γιατί να μην τους έχεις ζωγραφισμένους και στα νύχια σου; Νύχια με προσωπικότητα, ξεχωριστά που όλοι θα σε ρωτάνε που τα έφτιαξες...

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice