Summer trend 2020: Ταίριαξε τη μάσκα με το μανικιούρ σου

Η νέα τρέλα που έσκασε στο instagram

Η νέα μόδα στο μανικιούρ για το καλοκαίρι του 2020 είναι να ταιριάζεις τα νύχια σου με τη μάσκα σου.

Μέχρι τώρα, παλεύαμε να φτιάξουμε ασφαλή μάσκα που να μας ταιριάζει αισθητικά και να μας φτιάχνει τη διάθεση. Μετά περάσαμε στο στάδιο «να κολλάει με αυτά που φοράω σήμερα». Τώρα που το καταφέραμε και αυτό, οι nail artists μας βάζουν νέες ιδέες.

Η νέα τους πρόταση, κρίνοντας από το instagram, εξελίσσεται στο νέο μεγάλο τρεντ. Και γιατί όχι; Είναι ιδεάρα! Όλοι έχουμε δικαίωμα στο στιλ (αλλά και στο γέλιο), ακόμα και οι κορωνοχτυπημένοι.

Βάψε τα νύχια σου ασορτί με τη μάσκα σου! Με μία προϋπόθεση, που θα επισήμαινε και ο κύριος Τσιόδρας. Μην πιάνεις τη μάσκα για να επιδεικνύεις τα νύχια σου. Απλώς μόστραρέ τα με καμάρι, λεπτότητα, στιλ και χαιρεκακία, όπως δείχνεις ένα δακτυλίδι αρραβώνα στις ανύπαντρες φίλες σου - κατάλαβες τώρα...

Το τρεντ πάει και ανάποδα, δηλαδή φτιάξε πρώτα τα νύχια και μετά τη μάσκα. Ίσως είναι πιο εύκολο έτσι.

Μπορείς να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου, χρησιμοποιώντας όχι μόνο βερνίκια νυχιών, αλλά και σκιές, και μάσκαρες, και ό,τι διαθέτεις. Δεν κάνουμε μανικιούρ λέμε, ζωγραφίζουμε! Σου δίνουμε ιδέες. 

Με τον κορωνοϊό, που ήρθε για να μείνει, και όλες τις δυσκολίες που μας έχει δημιουργήσει (πάνε οι διακοπούλες, σνιφ, κλαψ, λυγμ), τουλάχιστον ας το γλεντήσουμε όπως μπορούμε. Ας παίξουμε με τα υποχρεωτικά κορωνοαξεσουάρ. Άλλωστε, η τελετουργία της γυναικείας ομορφιάς κάνει, έστω για λίγο, τη ζωή ενδιαφέρουσα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice