DIY: Η άνοιξη στα νύχια σου

4 τρόποι να κάνεις μόνη σου υπέροχα σχέδια

Ο καιρός ανοίγει, οι πολύχρωμες πεταλουδίτσες κάνουν την εμφάνιση τους, και μαζί τους έρχονται στη μόδα και τα παστέλ χρώματα με «ζωηρά» και έντονα σχέδια. Βρήκαμε και σας προτείνουμε τέσσερις τρόπους να φτιάξετε μόνες σας απλά, υπέροχους συνδυασμούς στα νύχια, αντάξιους ενός επαγγεματικού μανικιούρ.

1) Αγάπη μόνο

n

Βάλτε αγάπη και κάντε τα νύχια σας να μοιάζουν με ανάποδες πολύχρωμες καρδούλες.

Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 3 μανό σε αποχρώσεις του ροζ ή φούξια, 1 καρτέλα στρογγυλά αυτοκόλλητα για ντοσιέ, 1 γυαλιστικό.

n

Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Περνάμε μία στρώση από το πιο απαλό από τα τρία χρώματα.

n

Μόλις στεγνώσει, περνάμε λίγα χιλιοστά από τη βάση του νυχιού, μια στρώση με το λίγο πιο έντονο μανό, διαγράφοντας μία καμπύλη από το επάνω δεξί τμήμα του νυχιού προς το κάτω κέντρο του. Επαναλαμβάνουμε από τα αριστερά.

n

Στη συνέχεια, βάφουμε με το τρίτο -και πιο σκούρο από τα 3- μανό, επαναλαμβάνοντας την προηγούμενη κίνηση. Περνάμε μια τελευταία στρώση γυαλιστικό και είναι έτοιμα.

n

Στην περίπτωση που δεν έχουμε πολύ σταθερό χέρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στρογγυλά αυτοκολλητάκια για οδηγό.

beautyeditor.ca


2) Λιωμένο παγωτό

n

Ανοιξιάτικο και...«λαχταριστό», θα το λατρέψετε.

Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 1 εκρού ή μπεζ μανό, 1 ροζ, 1 μωβ και 1 μπλε ανοιχτό μανό, 1 λεπτό πινελάκι για σχέδια ή 3-4 οδοντογλυφίδες, 1 μαύρο μανό, 1 λευκό μανό, 1 γυαλιστικό.

n

Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Περνάμε δύο στρώσεις από το μπεζ μανό. Μόλις στεγνώσει, παίρνουμε το πινελάκι ή την οδοντογλυφίδα και σχεδιάζουμε μια κυματιστή γραμμή στη βάση του νυχιού, με το χρώμα που μας αρέσει. Επαναλαμβάνουμε στα υπόλοιπα δάχτυλα.

n

Βάφουμε το διαχωρισμένο κομμάτι με το χρωματιστό μανό και έπειτα τονίζουμε τη διαχωριστική γραμμή με το μαύρο μανό.

n

Αν έχουμε σταθερό χέρι, δημιουργούμε με το πινελάκι και το λευκό μανό σκιές όπως η εικόνα (προαιρετικά). Περνάμε γυαλιστικό.

onenailtorulethemall.blogspot.co.uk


3) Μαρμελάδα φράουλα

n

Η άνοιξη συνοδεύεται πάντα από τις αγαπημένες μας φράουλες, τις οποίες τιμάμε σε κάθε γευστικό συνδυασμό. Ένας διαφορετικός τρόπος να τις τιμήσουμε είναι...φορώντας τις στα νύχια μας.

Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 1 κόκκινο μανό, 1 λαχανί μανό, λίγο σελοτέιπ, 1-2 οδοντογλυφίδες, 1 μαύρο μανό.

n

Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Περνάμε δυο στρώσεις από το κόκκινο μανό. Αφού έχει στεγνώσει καλά, κόβουμε ένα κομμάτι σελοτέιπ και το κολλάμε στο νύχι με την τρακτερωτή πλευρά του κοψίματος προς τα κάτω.

n

Βάφουμε μια ή δύο στρώσεις από το λαχανί μανό και αφηνουμε να στεγνώσει. Επαναλαμβάνουμε σε όλα τα δάχτυλα.

Όταν στεγνώσουν, αφαιρούμε τα σελοτέιπ και κάνουμε με τις οδοντογλυφίδες μαύρες κουκκίδες πάνω στο κόκκινο μέρος του νυχιού. Περνάμε γυαλιστικό.

thedaintysquid.com


4) Παστέλ μοτίβα και γραμμές

n

Θα χρειαστούμε: 1 μανό- βάση, 1 λευκό μανό, 2-3 μανό της επιλογής μας σε παστέλ αποχρώσεις, λίγη κολλητική ταινία κομμένη σε λεπτές λωρίδες.

n

Περνάμε τη βάση και αφήνουμε να στεγνώσει. Κολλάμε την ταινία αναλόγως με τα μοτίβα και τις γραμμές που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

n

Σε κάθε νύχι, βάφουμε ένα μέρος λευκό και ένα με παστέλ απόχρωση. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τουσ συνδυασμούς αναλόγως το γούστο σας.

Μόλις στεγνώσουν καλά, αφαιρούμε τις ταινίες και περνάμε γυαλιστικό.

sonailicious.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice