Όταν το καλοκαίρι χωρά σε μια σταγόνα

Το νερό που σου χαρίζει δροσιά και στιλ

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Φαντάσου μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Η άσφαλτος αχνίζει, ο ήλιος καίει κι εσύ προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι βρίσκεσαι στα Κουφονήσια και όχι στη Μεσογείων που βράζει ο τόπος.

Ψάχνεις απελπισμένα κάτι να πιεις, τι όμως; Τα αναψυκτικά τα έχεις κόψει –παχαίνουν πολύ-, οι χυμοί δεν σε ξεδιψάνε πάντα και θες κάτι παραπάνω από νερό. Όσο για τους καφέδες, έχεις πιει πέντε από το πρωί. Κουράγιο, και θα σου πω ένα μυστικό που κυκλοφορεί στην πόλη… «Mastiqua», ψιθυρίζουν οι διψασμένοι Αθηναίοι. Δηλαδή, ανθρακούχο νερό με μαστίχα.

Ήρθε για να μας σώσει. Δροσιστικό, μυρωδάτο και πάνω από όλα ιδανικό για τη σιλουέτα, αφού έχει μηδέν θερμίδες και καθόλου ζάχαρη. Είναι ο καλύτερος σύντροφός για τις βόλτες σου στην πόλη και τις μικρές δραπετεύσεις σου στα νησιά.

n

Σου χαρίζει τόνωση και δροσιά στο άψε σβήσε και μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα: η γεύση του ταιριάζει τέλεια με τον καφέ, στο φαγητό καλό είναι να το έχεις πάντα πρόχειρο γιατί είναι εξαιρετικό χωνευτικό, ενώ το βράδυ είναι μια υγιεινή λύση, για να αντικαταστήσεις το ποτό σου.

Επιπλέον, χωράει παντού: στον απογευματινό καφέ με την κολλητή, στη ψάθινη τσάντα σου, όταν πας για ψώνια, στα μεσημεριανά διαλείμματα από τη δουλειά, στο ντουλαπάκι του γυμναστηρίου, στο τραπεζάκι του θερινού σινεμά.

Το design του δε, είναι ένας ακόμη λόγος για να το ερωτευτείς.Minimal, με αποχρώσεις του μπλε, το κοιτάς και σκέφτεσαι τις καλοκαιρινές βόλτες που θα κάνεις στην Αμοργό, φορώντας το καινούργιο σου καφτάνι. Μα πες μου: δεν θα πήγαινε τέλεια με το γαλάζιο σου φόρεμα;

Θα το βρεις στα καλύτερα bars, εστιατόρια και ξενοδοχεία αλλά και σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ…Και το καλοκαίρι γίνεται απόλαυση!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice