Ντεκαπάζ στα φρύδια: Είναι η νέα τάση του instagram

Με προσοχή το οξυζενέ κοντά στα μάτια

Βρήκαμε στο instagram τη νέα τάση των φρυδιών: αποχρωματισμός. Θα το τολμήσεις; Αν ναι, με μεγάλη προσοχή!

Αν δώσετε το hashtag #bleachedeyebrows στο instagram, θα εμφανιστούν περίπου 7.000 αναρτήσεις, που σημαίνει πως η νέα τάση είναι εδώ και είναι ζήτημα χρόνου να δούμε και το τρεντούρι την κολλητή μας με αποχρωματισμένα φρύδια.

Από εκεί που βλέπαμε φρύδια έντονα, φρύδια-γέφυρες (τρίχα απ’ άκρη σ’ άκρη του προσώπου), φρύδια σαν παλαμήδες τατουάζ, φρύδια ζωγραφισμένα σαν της Φρίντα Κάλο, ξαφνικά κάποιες αποφάσισαν να  πάνε στο απέναντι άκρο και να τα εξαφανίσουν.

Υποθέτω πως όλο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο των αέναων πειραματισμών και του παιχνιδιού με την εμφάνισή μας. Εμείς οι γυναίκες μόνο τα μαλλιά και τη μούρη μας έχουμε για να παίξουμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε μούσι!

Την αρχή έκαναν φυσικά διάφορες celebrities και σχεδιαστές στα σόου τους. Το 2018, στην πασαρέλα του Alexander Wang, και τα 42 μοντέλα περπάτησαν με ντεκαπαρισμένα φρύδια. Η Κέιτι Πέρι και η Χέιλι Μπίμπερ υιοθέτησαν το τρεντ, και κατά πώς φαίνεται το πράγμα πάει να γίνει από εκκεντρικότητα μέινστριμ τάση.

Αν μελετήσει κανείς τα ποστ του instagram, αντιλαμβάνεται πως το σβήσιμο των φρυδιών είναι μια εικαστική παρέμβαση επί του προσώπου, μια φουτουριστική εκδοχή της εμφάνισής μας.

 

 

Αν σκέφτεστε να εξαφανίσετε τις «αψίδες» των ματιών σας, είναι πανεύκολο. Έχετε εξαφανίσει ρυτίδες, μαύρους κύκλους, σκούρες ρίζες, κάτι ίχνη πρώην σκορδόπιστων, στα φρύδια θα κολλήσετε;

 

 

Θα χρειαστείτε τα κλασικά, μια σκόνη αποχρωματισμού και οξυζενέ, αλλά λίγων βαθμών μην τσουρουφλιστείτε κιόλας! Επιχειρήστε το με μεγάλη προσοχή -δεν παίζουμε με τη φωτιά κοντά στα μάτια- και μην αφήστε το μείγμα για πολύ χρόνο, ένα δεκάλεπτο φτάνει και περισσεύει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgia Dez (@giorgiadez)

 

Ξέρω πως στο σημείο αυτό σου γεννιούνται κάποια ερωτήματα, όμως είμαι εδώ για να τα απαντήσω όλα. Ερώτηση: Είναι πρέπον να εξαφανίζουμε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας; Απάντηση: Ναι, δικά μας είναι τα χαρακτηριστικά, ό,τι θέλουμε τα κάνουμε. Ερώτηση: Προσθέτει η λεύκανση των φρυδιών γοητεία ή θα με κάνει να μοιάζω με φάντασμα; Απάντηση: Η γοητεία είναι υποκειμενική έννοια. Ερώτηση: Εσύ, Λίνα Μανδράκου, θα ντεκάπαρες τα φρύδια σου; Απάντηση: Ρε κορίτσια, να ’μαστε και κάπου άνθρωποι.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice