6 tips για τέλεια πόδια

Καλοκαίρι, πόδια έξω

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή. Όχι μόνο γιατί έχει ζέστη –είναι εκείνη η αίσθηση ότι είσαι απαλλαγμένη από τα περιττά βάρη, το ανάλαφρο ντύσιμο, τα σορτς και τα αεράτα φορεματάκια. Προϋπόθεση για όλα αυτά είναι φυσικά τα περιποιημένα πόδια που σου χαρίζουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Ακολουθούν μερικά tips για να έχεις πάντα πόδια στην εντέλεια.

1. Αν χρησιμοποιείς κερί ή χαλάουα για αποτρίχωση, μην παραλείπεις ποτέ να κάνεις προηγουμένως απολέπιση, είναι σαν να κάνεις μισές δουλειές. Αν δε σου βρίσκεται κάποιο ειδικό προϊόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελαιόλαδο με χοντρό αλάτι ή ζάχαρη.

2. Η καλύτερη ώρα για το ξύρισμα είναι το πρωί, τότε που τα πόδια δεν είναι καθόλου πρησμένα.

3. Αν σου τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγη ποσότητα Johnson’s baby oil. Βοηθάει τη διαδικασία εξίσου καλά και παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.

4. Το καλοκαίρι που κάνουμε συνέχεια ντους, η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική γιατί το δέρμα αφυδατώνεται. Μην ξεχνάς κάθε (μα κάθε) φορά που βγαίνεις από το ντους να απλώνεις στα πόδια σου λίγο Johnson’s baby oil. Αν είναι βρεγμένα, ακόμα καλύτερα.

5. Αν έχεις κάποιο σημάδι ή κοκκινίλα που σε ενοχλεί πολύ, μπορείς να το καλύψεις με ελάχιστο κονσίλερ στον τόνο του δέρματός σου.

6. Πριν βγεις το βράδυ άπλωσε λίγο Johnson’s baby oil στις γάμπες και τους μηρούς σου. Είναι το κόλπο που εφαρμόζουν πολλά top models πριν βγουν στην πασαρέλα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice