hair trends ss2021
©instagram.com/victoriabeckham - ©instagram.com/mingey - ©instagram.com/prabalgurung
Beauty

Ποιες οι τάσεις στα χτενίσματα όπως τις έδειξαν οι πασαρέλες

Τα trends στα μαλλιά όπως παρουσιάστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας αλλά και τις Χρυσές Σφαίρες

6 μεγάλα trends στα χτενίσματα που έδειξαν τα μεγαλύτερα events του Φεβρουαρίου. Πάρτε ιδέες, χτένες και λακ.

Τα μεγάλα events, όπως οι Εβδομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Μιλάνου, όπως και οι Χρυσές Σφαίρες, που είναι τα fashion βαρόμετρα, έδειξαν την τάση για τα χτενίσματα του 2021. Ο κωδικός είναι γλυπτική.

Μαλλιά που αψηφούν τη βαρύτητα, μαλλιά σε πλεξούδα ή σφιχτά τραβηγμένα πίσω, μαλλιά που συγκεντρώνουν όλο το βάρος ενός look, που κλέβουν τις εντυπώσεις και παραπέμπουν στα χτενίσματα της Μαρίας Αντουανέτας είναι η γενική τάση, που όμως συμπληρώνεται και από μερικά πιο συμβατικά κουρέματα, όπως και ηλεκτρισμένα ή αιθέρια μαλλιά.

Ας δούμε τα πιο εντυπωσιακά και συχνά χτενίσματα που παρουσίασαν οι hair stylists για το 2021. 

Τυχερές οι σγουρομάλλες

 

Αφήστε τα μαλλιά σας στην ησυχία τους. Τα σγουρά δεν χρειάζονται ιδιαίτερο καλλωπισμό άλλωστε για να φαίνονται εντυπωσιακά μέσα στη φυσικότητα και την μπούκλα τους.

Γλειμμένα μαλλιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry)

 

Ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Η Burberry επέλεξε αυτό το χτένισμα τραβώντας τα μαλλιά των μοντέλων της σφιχτά πίσω και γυαλίζοντάς τα φυσικά. Μπορείτε να τα στερεώσετε σε κότσους στο ύψος του αυχένα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά από το πρόσωπο με μια κορδέλα, όπως έκανε στα μοντέλα της η Erdem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERDEM (@erdem)

 

Φράντζες γεωμετρικές

 

Η  Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε για τις μούσες της γεωμετρικές φράντζες. Σταθερή αξία για να πλαισιώσει ένα όμορφο πρόσωπο. Είδαμε διαφορετικά μήκη, από ψηλά στο μέτωπο μέχρι το ύψος των βλεφαρίδων.

Μαλλιά γλυπτά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIM SHUI (@kimshuistudio)

 

Εδώ οι hair stylists αποδείχτηκαν hair artists. Τρισδιάστατες δημιουργίες είδαμε στο Λονδίνο στα μοντέλα της Simone Rocha αλλά και εξαιρετικά γλυπτά μαλλιά στη Νέα Υόρκη και στο σόου του Kim Shi. Χτενίσματα που ανάγουν την κομμωτική σε τέχνη.

Μονόπατο χτένισμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Seyfried? (@mingey)

 

Κυριάρχησε στα κεφάλια όσων σταρ του Χόλιγουντ παραβρέθηκαν στην ψηφιακές σφαίρες. Είναι το χτένισμα που θέλει το βάρος του χτενίσματος να πέφτει στη μία πλευρά του κεφαλιού. Το υιοθέτησαν από τη Ρεγκίνα Κινγκ μέχρι την «Έμιλι» Λίλι Κόλινς.

Πλεξούδες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prabal Gurung (@prabalgurung)

 

Όπως παλιά. Όχι όμως σαν τις πλεξούδες με σκόρδα, αλλά ωραίες, λεπτές κομψές πλεξούδες, γυαλιστερές.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice