6 εναλλακτικοί τρόποι να πεις «ναι» στο γαλλικό μανικιούρ

Η απάντηση στο κλασικό λευκό είναι χρώμα, πολύ χρώμα.

Νύχια 2021: Η καλοκαιρινή τάση του γαλλικού μανικιούρ με διαφορετικό τρόπο. Ιδέες και προτάσεις για το επόμενο σχέδιο στα νύχια σου.

Δε ξέρω αν υπάρχει γυναίκα που να ζητάει πλέον το παραδοσιακό γαλλικό με τη λευκή άκρη στα νύχια της. Η κολλητή μου που είναι nail artist μου απάντησε με ένα «πού το θυμήθηκες αυτό» όταν ρώτησα αν έχει πελάτισσες που να το προτιμούν. Η αλήθεια είναι ότι τα χρώματα στα νύχια έχουν απενοχοποιηθεί, οπότε ακόμα κι αν έχεις κάποιους περιορισμούς λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, μια τσαχπινιά στο μανικιούρ σε παίρνει να την κάνεις. Ήδη από το καλοκαίρι του 2020 αρχίσαμε να βλέπουμε έντονα χρώματα σε γαλλικό στιλ, όμως τώρα πλέον βρίσκονται παντού.

Οι εναλλακτικές προτάσεις για γαλλικό περιλαμβάνουν νέον χρώματα, μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό ή ασημί, πολυχρωμία ή και διπλές γραμμές ακόμα, όρεξη και φαντασία να έχεις. Αν είσαι αναποφάσιστη για το τι σχέδιο θα κάνεις στα νύχια σου στο επόμενο ραντεβού, παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσες, πολύ παιχνιδιάρικες, πολύ δημοφιλείς και πολύ καλοκαιρινές!

Πολύχρωμα

Σου αρέσουν δύο χρώματα, ίσως τρία ή τέσσερα και δεν μπορείς να διαλέξεις. Τώρα δεν χρειάζεται κιόλας γιατί μπορείς να τα κάνεις όλα και μάλιστα σε γαλλικό στιλ για να είσαι και κομψή και pop. Δες και τα παστέλ.

 

 

Διπλή γραμμή

Το κλασικό γαλλικό είχε μία λευκή γραμμή. Αλλά επειδή εμείς κάθε άλλο παρά κλασικές είμαστε, όχι απλά αλλάξαμε χρώμα στη γραμμή αλλά την κάναμε και διπλή. Γιατί μπορούμε.

 

 

Εμπριμέ

Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια που μπορείς να επιλέξεις που δεν υπάρχει λόγος να περιορίζεσαι στα μονοχρωματικά. Δες πόσο ωραία ένα αφηρημένο -ή και όχι- μοτίβο μπορεί να στολίσει τις άκρες των νυχιών σου τραβώντας όλα τα βλέμματα...

 

 

 

 

Ανάποδα

Κι αν αντί να κάνεις τη γραμμή στο τελείωμα του νυχιού, την κάνεις στη ρίζα; Ξεκίνα την επανάστασή σου κι εμείς εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε! Για κοίτα και το «γύρω-γύρω».

 

 

Το ένα αλλιώς

Ποιος να το έλεγε ότι μια νέον κίτρινη απόχρωση μανό θα έδειχνε τόσο ωραία σε γαλλικό. Αυτό που μας αρέσει ακόμα περισσότερο βέβαια είναι η τσαχπινιά με το χρώμα σε όλο το νύχι σε ένα δάχτυλο κάθε χεριού. Έτσι για το μάτι. 

 

 

Μεταλλικά

Χρυσή καρδιά, χρυσά νύχια και γιατί όχι άμα τα έχεις τα πλούτη να τα δείχνεις φίλη. Διάλεξε εσύ μεταλλική απόχρωση και άσε τη nail artist να στα κάνει ένα ωραίο γαλλικό να σκάσουν από τη ζήλια τους όλες.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice