5 ελληνικά brands με χειροποίητα καλλυντικά

Υπέροχα προϊόντα με αγάπη και σεβασμό στη φύση

Πού θα βρεις ωραία χειροποίητα καλλυντικά: Sapon. Laouta, Alchemia, Natural Cosmetics, Ln Handmade Soaps.

Εκτός από τις μεγάλες, πολυεθνικές εταιρείες που κατασκευάζουν καλλυντικά, υπάρχουν και μικρά brands που επενδύουν στο χειροποίητο και δημιουργούν υπέροχα προϊόντα χρησιμοποιώντας μόνο αγνές πρώτες ύλες από τη φύση. Όμορφες συσκευασίες, μεθυστικά αρώματα, εμφανή αποτελέσματα, όλα περιλαμβάνονται στα καλλυντικά που δημιουργούν με σεβασμό στο περιβάλλον και μεράκι τα παρακάτω ελληνικά brands.

Sapon
Δύο πράγματα θέλει κανείς από τα καλλυντικά του: να φροντίζουν το δέρμα του και να μυρίζουν υπέροχα. Εδώ θα τα βρεις και τα δύο και μάλιστα σε προϊόντα με φυσικά συστατικά. Σαπούνια από ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια με τη διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης. Καλλυντικά με ελεγμένα συστατικά και πρώτες ύλες με ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Ανέφερα ότι μυρίζουν τέλεια;

 

 

Μπακνανά 19, Νέος Κόσμος, 2109390563, sapon.gr


Laouta
Μια οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία στον χώρο των καλλυντικών και αγάπη 
για τη φύση. Χειροποίητα και σε μικρές ποσότητες, με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα εκχυλίσματα των άγριων βοτάνων είναι μερικά από τα στοιχεία που αγαπάμε στα laouta natural products. Προσωπικό αγαπημένο το ξηρό λάδι «Deep Hydrating Glowing Body Oil», ενυδατικό, λαμπερό, με ωραίο άρωμα.

 

 

Νοταρά 44, Πειραιάς, 2111846679, laoutashop.com


Alchemia
Ένα brand που δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα και μέσα σε λίγους μήνες μεγαλούργησε! Σαπούνια και καλλυντικά φτιαγμένα με αγνά υλικά σε υπέροχα σχήματα που θυμίζουν βότσαλα, όπως αυτά που μαζεύουμε το καλοκαίρι από την παραλία για ενθύμιο. Ευκαιρία να μετατρέψεις το σπίτι σου σε σπα.

 

 

Παρίτση 38, Νέο Ψυχικό, 2163002119, alchemiasoaps.com


Natural Cosmetics
Όταν είδα πρώτη φορά τα προϊόντα που φτιάχνει η Εμμανουέλα δεν ήμουν σίγουρη αν κοίταζα καλλυντικά ή λαχταριστά γλυκά! Τα βότανα που χρησιμοποιεί στα καλλυντικά της είτε τα καλλιεργεί είτε τα προμηθεύεται από πιστοποιημένους παραγωγούς στη μαγευτική Κρήτη, όπου βρίσκεται και η ίδια. Αλλά αυτό που θα σε κάνει πραγματικά να τα αγαπήσεις είναι ο τρόπος της να τα διακοσμεί σαν ολόφρεσκες πάστες ή γλυκά που μόλις βγήκαν από το φούρνο. Να κεράσουμε;

 

 

Instagram: na_co._


Ln Handmade Soaps
Πού αλλού θα βρεις σαπούνια ονομασμένα από τους 12 μήνες του χρόνου, ανάλογα με τα βότανα που περιέχουν και τον μήνα ανθοφορίας τους; Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από φυτικά συστατικά, σε μίνιμαλ συσκευασίες αλλά με υπέροχα αρώματα και χρώματα. Εδώ θα βρεις και ανδρικά προϊόντα, όπως χειροποίητο λάδι περιποίησης γενειάδας που θα λατρέψει ο αγαπημένος σου.

 

 

www.lnhandmadesoaps.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice