Η Fabiola Baglieri.
© Instagram
Beauty

Τα make-up transitions της Fabiola Baglieri τρελαίνουν το TikTok

Η Fabiola Baglieri μεταμορφώνεται από Mr. Bean σε ... Kendal Jenner.

Fabiola Baglieri: Η 18χρονη «κόρη του Mr. Bean» έχει γίνει viral σε TikTok και Instagram με τις απίστευτες make-up μεταμορφώσεις της σε beauty queen.

Η 18χρονή Ιταλίδα Fabiola Baglieri, σοκάρει με τις απίστευτες make-up μεταμορφώσεις το Tik Tok, γίνεται viral και κάνει το κοινό να αναρωτιέται αν είναι τελικά η κόρη του Mr. Bean. Η ομοιότητα της με τον Ρόουαν Άτκινσον και ο τρόπος που μιμείται τις κωμικές του εκφράσεις έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες του Tik Tok και αναφέρονται στην Fabiola ως την «κόρη του Mr. Bean». Και η ίδια όμως, αυτοσαρκάζεται και έχει υιοθετήσει τον τίτλο. Οι σοκαριστικές αλλαγές της με το full glam make up αφήνουν τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με το στόμα ανοιχτό, γιατί από Mr. Bean θυμίζει πλέον την Kendal Jenner. 

Η Fabiola πλέον έχει πάνω από 9,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Tik Tok, λόγω των απίστευτων μεταμορφώσεών της και των κωμικών της βίντεο. Ωστόσο, η viral διασημότητα, η μεγάλη έκθεση και οι αναφορές στην ομοιότητα της με τον Mr Bean, την έχουν φέρει συχνά αντιμέτωπη με άσχημα σχόλια από το κοινό. H Fabiola είπε σε μια συνέντευξη τον Σεπτέμβρη στο LADBible, πως οι συνεχείς συγκρίσεις με τον Mr Bean υπήρξαν στην αρχή ένα τεράστιο πλήγμα για την αυτοπεποίθησή της.

 

 


Η σταρ αργότερα συνειδητοποίησε και περιγράφει πως οι συγκρίσεις «είχαν γίνει ένα από τα δυνατά μου σημεία» και μάλιστα περιέγραψε τον εαυτό της ως «Mr. Bean to Kendall Jenner» στο βιογραφικό της στο TikTok και στο Instagran. Μετέτρεψε ουσιαστικά τις προσβολές δημιουργώντας το δικό της μοναδικό brand, χρησιμοποιώντας τις για να γίνει μια διαδικτυακή περσόνα που αγκαλιάστηκε από το κοινό για το ταλέντο και την ομορφιά της.

 

 

 

 

Το viral hashatag #MakeUpTransition

Πολλοί πιστεύουν ότι η Fabiola βρίσκεται πίσω από τα viral trends με βίντεο μεταμορφώσεων, με το hashtag #MakeUpTransition να βρίσκεται στις τάσεις τις τελευταίες ημέρες και να ξεπερνά τα 778 εκατομμύρια προβολές. 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί χρήστες, σχολιάζουν βίντεο σαν αυτά της Fabiola, που η αλλαγή είναι τεράστια, λέγοντας πως αν έβγαιναν μαζί της και μετά την έβλεπαν χωρίς make up, θα είχαν θέματα εμπιστοσύνης. Η Fabiola απαντά πως με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, είναι 100% ο εαυτός της και αυτόν θα έπρεπε να βλέπει κάποιος που θα έβγαινε μαζί της.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice