Τα καλύτερα barber shops στην Αθήνα για ένα κορυφαίο grooming

Peaky Barbers: Μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης

Από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μπαρμπέρικα της πόλης.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_m_l4328_-_copy.jpg
_m_l4311_-_copy.jpg
dsc_1332-2.jpg
dsc_1344-2.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Peaky Barbers: Η απόλυτη ανδρική περιποίηση σε δύο από τα καλύτερα barber shops της Αθήνας

O Αντρέας και ο Γιώργος είχαν μια φιλοσοφία, μια φιλοσοφία όπου ο άντρας θα είχε τον δικό του χώρο, έναν χώρο όπου με το κούρεμά τους θα απολάμβαναν και έναν καφέ, ουίσκι, μπίρες, να πουν δύο κουβέντες (γιατί μην ξεχνάμε ότι ο κουρέας είναι και κάτι σαν ο προσωπικός μας ψυχολόγος) και να μπορέσουν να νιώσουν την απόλυτη περιποίηση!

Οι ίδιοι λένε ότι τα πάντα είναι θέμα στιλ. Σε όλα. Και αυτό θα το διαπιστώσετε αμέσως, όποιο και από τα δύο Peaky Barbers κι αν επισκεφθείτε, στο Κουκάκι ή στους Αμπελόκηπους (Μεσογείων 29, 210778565), τα οποία κινούνται ακριβώς στο ίδιο μοτίβο.

Εδώ τα πάντα είναι ιεροτελεστία και κινούνται στη φιλοσοφία του Γιώργου και του Ανδρέα, ότι κανείς από εμάς δεν θέλει απλώς να κόψει τα μαλλιά του ή να περιποιηθεί το μούσι του, αλλά να ζήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης.

Τον Γιώργο και τον Ανδρέα θα τους βρείτε και στα δύο καταστήματα και επιπλέον στο Κουκάκι τον Πέτρο και τον Γιάννη και στους Αμπελόκηπους τον Στέφανο και τον (δεύτερο) Αντρέα, οι οποίοι θα σας προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες που απαιτεί η σύγχρονη εποχή.

Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπαιδευμένα στα new age αλλά και στα κλασικά κουρέματα, το ξύρισμα γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο με ζεστές και κρύες πετσέτες, η γενειάδα σας θα διαμορφωθεί ακριβώς στο σχήμα που θέλετε, σε μια διαδικασία προσεγμένη στην κάθε της λεπτομέρεια, από την πούδρα μέχρι την κολόνια στο τέλος.

Στο τέλος, δεν θα ευχαριστηθείτε το αποτέλεσμα μόνο εσείς αλλά και οι ίδιοι, καθώς, όπως λένε, η δική τους ικανοποίηση έρχεται από το χαμόγελο του κάθε πελάτη μόλις σηκωθεί από την καρέκλα και αποχαιρετίσει με χαμόγελο. Γι’ αυτό, άλλωστε, και τα Peaky Barbers, από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε και κάποια από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά ή το μούσι σας, αποτελούν από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μπαρμπέρικα της πόλης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου