Πορτραίτο: Μελαχρινή γυναίκα με πράσινα μάτια
© Chanel
Beauty

Οι τάσεις στo μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου από τη Chanel

Φυσική λάμψη και αρμονία χρωμάτων

CHANEL: Οι τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας και το μακιγιάζ και τα προϊόντα για να πετύχεις το τέλειο look.

To 2022 είναι μια καλή ευκαιρία να ανακτήσουμε τις αγαπημένες συνήθειες, όπως είναι το μακιγιάζ! Οι τάσεις για τη νέα χρονιά φέρνουν λάμψη. Είτε αυτή είναι φυσική και οφείλεται σε ένα καθαρό και απόλυτα ενυδατωμένο δέρμα είτε σε σκιές και κραγιόν με έντονα χρώματα, γκλίτερ και highlighters για να αναδείξεις τα ζυγωματικά σου. Αν προτιμάς το πιο διακριτικό μακιγιάζ, μπορείς να επιλέξεις τις αρμονίες και το tone-on-tone που αποτελεί επίσης δυνατή τάση φέτος.

Περιποίηση επιδερμίδας

Προϊόντα περιποίησης Chanel
CHANEL Hydra Beauty Camelia Glow Concentrate και L' eau de mousse

Καθαρό πρόσωπο, λαμπερό δέρμα
Η CHANEL έχει μεταμορφώσει το απαραίτητο καθημερινό τελετουργικό καθαρισμού και ντεμακιγιάζ σε μια ευκαιρία για αναζωογόνηση με τα προϊόντα της ντεμακιγιάζ και καθαρισμού. Με το L' eau de mousse, τον απαλό, κρεμώδη αφρό που συνδυάζει φυτικές καθαριστικές ουσίες με αμινοξέα, μπορείς να απομακρύνεις ρύπους, κατάλοιπα μακιγιάζ και αντηλιακών και λιπαρότητα από το δέρμα, χωρίς ερεθισμούς. Το δεύτερο βήμα για να επαναφέρεις τη λάμψη στο πρόσωπό σου είναι το Hydra Beauty Camelia Glow Concentrate που περιέχει εκχύλισμα καμέλιας που συλλέγεται με τα χέρια από τα χωράφια της Chanel στη Νότια Γαλλία. Αυτό το συμπύκνωμα διπλής δράσης προσφέρει ενυδάτωση και ραφινάρισμα μέσω μιας ήπιας απολέπισης. Μετά ένα μήνα χρήσης το δέρμα εμφανίζεται πιο ομαλό και λαμπερό.

Προϊόντα περιποίησης Chanel
CHANEL Le lift fluide & lip contour

Αντίο γυαλάδα
Λάμψη δε σημαίνει και γυαλάδα. Ούτως ή άλλως, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ενυδατωμένο, υγιές δέρμα αλλά χωρίς την υπερβολική γυαλάδα που μπορεί να προκύπτει από τη σύνθεση των προϊόντων περιποίησης. Ειδικά φέτος όμως, το ματ αποτέλεσμα που αφήνει τη λάμψη σε βλέφαρα και χείλη έχει την τιμητική του. Γι' αυτό η Chanel δημιούργησε το Le Lift Fluide που έχει ελαφριά αίσθηση, στοχεύει στα σημάδια της ηλικίας και παρέχει ματ φινίρισμα με την ίδια αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, το Le Lift Lip and Contour Care λειαίνει, γεμίζει και συσφίγγει τα χείλη ενώ αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα.

Μακιγιάζ

Προϊόντα μακιγιάζ Chanel
CHANEL Ultra Le Teint

Foundation που διαρκεί
Αν καταλάβαμε ένα πράγμα τους μήνες που πέρασαν, είναι πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος μας και ο τρόπος που τον ξοδεύουμε καθημερινά. Η τάση θέλει ματ αποτέλεσμα στο μακιγιάζ και οι ανάγκες της καθημερινότητάς σου ένα foundation που θα διαρκεί για ώρες και δεν θα χρειάζεται φρεσκάρισμα κάθε τόσο. Το Ultra Le Teint είναι ένα ρευστό foundation που συνδυάζει αντοχή και άνεση για ένα άψογο αποτέλεσμα μακιγιάζ που δεν απαιτεί ανανέωση καθ' όλη την μέρα. Διατίθεται σε μια σειρά από 30 αποχρώσεις -γιατί σημασία έχει να είναι ακριβώς στο χρώμα της επιδερμίδας σου και άρα «αόρατο»-, και αφήνει ένα φυσικό, λαμπερό, ματ τελείωμα.

Προϊόντα μακιγιάζ Chanel
Chanel Tone-on-tone

Ton-sur-ton
Στη συλλογή μακιγιάζ της Chanel θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις την αρμονία του ton-sur-ton. Τα προϊόντα αποτελούνται από τέσσερις αποχρώσεις —ζεστό γκρι, μια ποικιλία από χακί, τερακότα εμπνευσμένη από φυσικούς τόνους και κοκκινωπό καφέ— και αποχρώσεις σχεδιασμένες να φοριούνται από τα μάτια μέχρι τις άκρες των δακτύλων. Κάθε χρωματική αρμονία είναι τόσο μοναδική όσο και διαχρονική, αλλά όλες έχουν σκοπό να τονίσουν τα μάτια σου και να τα κάνουν το επίκεντρο της προσοχής. Λίγη μεταλλική λάμψη για να δημιουργείται αντίθεση και ματ φινιρίσματα για το υπόλοιπο του προσώπου.

Προϊόντα μακιγιάζ Chanel

Προϊόντα μακιγιάζ Chanel

Προϊόντα μακιγιάζ Chanel

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice