Γυναίκα στο γραφείο με ροζ φόρεμα
© Unsplash
Beauty

Πώς να είστε πάντα στην «πένα»

4 μικρά μυστικά που δεν κοστίζουν τίποτα αλλά θα σας κάνουν να φαίνεστε πάντα περιποιημένη.

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη |

Καθημερινοί εύκολοι τρόποι για προσεγμένες εμφανίσεις.

Το να φαινόμαστε προσεγμένες, φρέσκιες και αψεγάδιαστες δεν είναι δύσκολη υπόθεση, ούτε απαιτεί σπατάλη χρόνου και χρήματος. Στην πραγματικότητα, μικρά καθημερινά μυστικά μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή σας και να σας κάνουν να δείχνετε πάντα φρέσκια και καλοντυμένη. Εφαρμόστε τα και θα μας θυμηθείτε.
 

1. Ατσαλάκωτη


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Butter+Nuts (@butternut.gr)


Ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε, είναι φοράτε τα ρούχα σας σιδερωμένα. Το ξέρω ότι είναι η πιο “άχαρη” και βαρετή δουλειά. Το ξέρω ότι βλέπετε τη στοίβα με τα ασιδέρωτα να μεγαλώνει και σας πιάνει το αναβλητικό σας αλλά, πιστέψτε με, τα σιδερωμένα ρούχα, αποπνέουν φρεσκάδα και σας κάνουν να δείχνετε προσεγμένες. Φροντίστε λοιπόν να σιδερώνετε έστω τα ρούχα που έχετε σκοπό να βάλετε ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα “τραβήξετε” το πουκάμισο από την στοίβα σαν να παίζετε Jenga”.

2. Περιποιημένα άκρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cure Nailworks (@curenailworks)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cure Nailworks (@curenailworks)


Προσπαθήστε να διατηρείτε το μανικιούρ σας προσεγμένο. Αν έχετε κάνει ημιμόνιμο και δεν προλαβαίνετε να το ανανεώσετε, αφαιρέστε το στο σπίτι, λιμάρετε τα νύχια, περάστε μια διάφανη βάση και αμυγδαλέλαιο περιμετρικά για το τελείωμα. Γενικά, είναι προτιμότερο να έχετε άφαβα νύχια παρά ένα πολυκαιρισμένο μανό με ξεβάματα. Τέλος, αν είστε από εκείνες που τα νυχάκια μακραίνουν πολύ γρήγορα, προτιμήστε παλ αποχρώσεις ώστε να μην φαίνεται τόσο η διαφορά από τη βάση. 

3. Μονοχρωμία





Όταν δεν ξέρετε τί να φορέσετε, ή βιάζεστε, η καλύτερη λύση που θα σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες είναι να επιλέξετε τη μονοχρωμία. Total black, total white ή total όποιο-χρώμα-σας-αρέσει, θα κάνουν την εμφάνισή σας chic και classy. Η συνολική σας εικόνα θα είναι σίγουρα καλαίσθητη και θα δείχνετε ανεξαρτήτως χρόνου και χώρου, προσεγμένη. 

4. Λουσμένα μαλλιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA 🌙 (@jelena.nyc)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)


Έχετε γυρίσει από το γραφείο αργά, έχετε τα παιδιά κρυωμένα, δεν έχετε κουράγιο να πιείτε ούτε νερό πόσο μάλλον να λουστείτε ή έχετε πάει κομμωτήριο και λέτε “άλλη μια μέρα ας τα κρατήσω, είναι τόσο ωραία”, σας καταλαβαίνουμε. Όμως είναι χίλιες φορές προτιμότερο να λουστείτε και να μην κάνετε καθόλου styling, παρά να έχετε λιπαρές ρίζες ή “τσαλακωμένες” άκρες. Κάντε ένα λούσιμο (θα σας χαλαρώσει και το ξέρετε), στεγνώστε τα, βάλτε λαδάκι στις άκρες και το επόμενο πρωί πιάστε τα σε έναν χαμηλό κότσο ή ponytail. Θα αισθάνεστε σίγουρα πολύ καλύτερα και τα φρεσκολουσμένα μαλλιά σας θα σας κάνουν να δείχνετε λαμπερή και περιποιημένη. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice