Η «μαγική» κρέμα BB της Garnier

Η «μαγική» κρέμα BB της Garnier

Η φυσική ομορφιά αποκτάται πλέον πολύ εύκολα
  • A-
  • A+

Επιτέλους μία κρέμα σχεδιασμένη από τις ελληνίδες! Η ΒΒ της Garnier «ντύθηκε» με την αγάπη των ΒΒ maniacs και κυκλοφορεί στην αγορά με ανανεωμένη, μοναδική συσκευασία. Η Garnier κάλεσε τις fans από το facebook page της να μιλήσουν για την αγαπημένη τους ΒΒ και να πουν τι είναι για εκείνες η Garnier ΒΒ Cream. Κάποιες την έχουν ερωτευτεί, άλλες νιώθουν πιο όμορφες από ποτέ ενώ σίγουρα παραμένει το μυστικό ομορφιάς τους.

image

Αρχικά, το Blemish Balm (= Κρέμα ενάντια στις ατέλειες και τους ερεθισμούς) χρησιμοποιήθηκε από Γερμανούς δερματολόγους για να απαλύνει και να καταπραϋνει την επιδερμίδα μετά από πήλινγκ προσώπου και άλλες παρόμοιες θεραπείες.

Το προϊόν παρουσιάστηκε στην Κορέα και υιοθετήθηκε από διασημότητες που με πολλή χαρά μοιράστηκαν το καινοτόμο, νέο μυστικό ομορφιάς με τους θαυμαστές τους.. Έγινε αμέσως επιτυχία! Γυναίκες, που αρχικά ένιωθαν απαραίτητο να χρησιμοποιούν πολλά διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς, ενθουσιάστηκαν όταν βρήκαν μία κρέμα που κάλυπτε 5 βασικές και απαραίτητες ανάγκες τους με 1 μόνο κίνηση.

Η φήμη του προϊόντος δεν άργησε να φτάσει στην Ευρώπη, κι έτσι η Garnier, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στην καινοτομία του προϊόντος, δημιούργησε την ΒΒ Cream για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Η φυσική ομορφιά αποκτάται πλέον πολύ εύκολα με την ΒΒ Cream και είναι προσιτή σε όλες τις γυναίκες για να την απολαύσουν.

image

Εσείς ακόμα να δοκιμάσετε την νέα ΒΒ limited edition από τη Garnier;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γυναίκα κρατάει πινέλα δίπλα στα μάγουλά της
Ωδή στο ρουζ, η hot τάση της Άνοιξης για το 2021
Back to top