Αφιέρωμα Κουκάκι: Η γειτονιά που τα χωράει όλα

Peaky Barbers, εδώ η αυθεντική παράδοση συναντά την υψηλή τεχνογνωσία

Ένα αυθεντικό ανδρικό κουρείο

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 844
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Peaky Barbers
Peaky Barbers
Peaky Barbers
Peaky Barbers
  • ΤΕΥΧΟΣ 844
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα κουρείο με ατμοσφαιρική ρετρό διακόσμηση και με τις ανάλογες μουσικές, θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο, θα σας ακούσουν και θα σας προσφέρουν την εξατομικευμένη φροντίδα που χρειάζεστε.

Παραδοσιακά τα μπαρμπέρικα, εκτός από ένα μέρος όπου μπορούσε κανείς να κουρευτεί και να ξυριστεί, αποτελούσαν και έναν χώρο κοινωνικοποίησης. Οι άνθρωποι που έφταναν στο κουρείο απολάμβαναν μια πραγματική ιεροτελεστία, που τους συνέδεε με αυτό. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία έχει δημιουργηθεί το Peaky Barbers στο Κουκάκι, ένα αυθεντικό ανδρικό κουρείο. Εδώ, σε ένα χώρο με ατμοσφαιρική ρετρό διακόσμηση και με τις ανάλογες μουσικές, θα σας υποδεχθούν με χαμόγελο, θα σας ακούσουν και θα σας προσφέρουν την εξατομικευμένη φροντίδα που χρειάζεστε.

Ο Γιώργος και ο Ανδρέας, οι ιδιοκτήτες του Peaky Barbers, μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες τους, αναβιώνουν την παράδοση στο μπαρμπέρικό τους, χωρίς όμως να στερούνται καμία από τις σύγχρονες τεχνικές. Ενδεικτικά, η χρήση της κρύας και της ζεστής πετσέτας στη γενειάδα εφαρμόζεται με την αξιοποίηση υψηλής τεχνογνωσίας. Ακόμη και τα προϊόντα περιποίησης που πωλούνται στο κατάστημα είναι τα καλύτερα της αγοράς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, όσο απολαμβάνετε τον αρωματικό εσπρέσο, το ουίσκι ή την κρύα μπίρα σας, τα οποία προσφέρουν στο κατάστημα κατά τη διάρκεια της περιποίησης.