Πώς να δώσεις όγκο στα χείλη σου, σύμφωνα με το TikTok
© Alex Blăjan / Unsplash
Beauty

Πώς να δώσεις όγκο στα χείλη σου χωρίς βελόνες, σύμφωνα με το TikTok

Το κόλπο ονομάζεται oval lining και όσοι το δοκίμασαν λένε ότι λειτουργεί

Συμβουλές ομορφιάς: Πώς να δώσεις όγκο στα χείλη σου με το κόλπο oval lining του TikTok.

Τα γεμάτα χείλη είναι μια τάση του μακιγιάζ που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι η επιτομή της θηλυκότητας και της ομορφιάς. Το TikTok βρήκε τρόπο να τα φουσκώσουμε χωρίς βελόνες και χημικές ουσίες. Το κόλπο είναι απλούστατο, λέγεται κυκλική γραμμή (oval lining) και δημιουργεί την τέλεια ψευδαίσθηση ζουμερού στόματος. 

Τι θα χρειαστούμε
Ένα μολύβι χειλιών σε σχετικά σκούρη απόχρωση, και ένα λιπ γκλος. 

Τι κάνουμε
1. Ζωγραφίζουμε δύο μικρές γραμμούλες, μία στο κέντρο του πάνω χείλους (γνωστό και ως Τόξο του Έρωτα) και μία στο κέντρο του κάτω, ακριβώς συμμετρικά. Φροντίζουμε οι γραμμούλες να βγαίνουν ένα τσικ έξω από τα χείλη. 

2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας αυτές τις γραμμές ως σημεία εκκίνησης, τις ενώνουμε σχεδιάζοντας με το μολύβι έναν κύκλο στο μέσο των χειλιών μας. Οι άκρες μένουν στην απέξω. 

3. Γεμίζουμε τον κύκλο με το λιπ γκλος. Λειτουργεί ένα λιπ γκλος σε nude απόχρωση, γιατί λειαίνει το περίγραμμα. 

4. Με ένα βαμβακάκι ή ένα q-tip καθαρίζουμε ό,τι μας ξέφυγε σε χρώμα, ώστε ο κύκλος να είναι ακριβής.

Με τον τρόπο αυτό τα χείλη μας φαίνονται στρογγυλά, απαλά και χυμώδη. Δεν υπάρχουν οι αιχμηρές γωνίες στις άκρες, κάτι που συνήθως είναι δύσκολο να αποφύγεις χρησιμοποιώντας μολύβι χειλιών. Κυρίως αναδεικνύεται το πάνω χείλος, κάτι διόλου κακό. Εύκολο; Πανεύκολο! Ίσως είναι το hack που αναζητούσαμε εμείς και άλλα 20,8 εκατομμύρια ατόμων στο TikTok.

@stxph.h

Love this technique for a natural pout! But I wonder how this would look with a bolder lip color? 🤔 ib: @katiahaek #liplinerhack #makeuptips #makeupinspo #lippout

♬ original sound - stephhui

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice