HEY YOU NAILS
© Αλέξανδρος Ανδρώνης
Beauty

Hey You Nails: Το νέο hotspot του Κολωνακίου για νύχια

Στο ένα χέρι η σαμπάνια και στα δύο το άψογο μανικιούρ

Hey You Nails: Το νέο nail (& champagne) spot του Κολωνακίου προσφέρει high-end υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, ποδολογίας, μακιγιάζ και αποτρίχωσης

Πέμπτη πρωί, 8 η ώρα. Περπατούσα στους δρόμους του Κολωνακίου πηγαίνοντας στο γραφείο, αγχωμένη λόγω ενός πολύ σημαντικού meeting και ακόμη πιο αγχωμένη που δε μπορούσα να βρω κάποιο μέρος να κάνω τα νύχια μου –διότι στα ραντεβού ακόμα και τα επαγγελματικά πρέπει να είμαστε on fleek. Όλα ήταν κλειστά! Και όσο έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι θα κάνω, μου ήρθε φλασιά. Είχα ακούσει τις φίλες μου να συζητούν για ένα ολοκαίνουργιο nail spot στην Αναγνωστοπούλου, για ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο μαγαζί με το όνομα Hey You, το οποίο έψαξα και βρήκα. Και ενώ όλα τα άλλα ήταν κλειστά, αυτό με "φώναξε", με καλωσόρισε και κυριολεκτικά μου έφτιαξε τη μέρα. Να γιατί.

Μπήκα και πριν καλά καλά το καταλάβω βυθίστηκα σε μία τρομερά αναπαυτική πολυθρόνα και αφέθηκα στα χέρια των ειδικών. Στη χαλάρωση μου βοήθησε ο φωτισμός, τα χρώματα σε μία boho αισθητική κι η μουσική, όλα στοχευόμενα γλυκά και καταπραϋντικά. Και έτσι, ενώ βρισκόμουν στο κέντρο της πόλης, ξαφνικά μεταφέρθηκα σε ένα φυσικό καταφύγιο ευεξίας και χαλάρωσης που δεν ήθελα να αποχωριστώ. Όσο απολάμβανα το μανικιούρ μου, άλλο τόσο απολάμβανα το fresh and spicy άρωμα του χώρου με νότες σανταλόξυλου και πούδρας που ταίριαζαν απόλυτα με τη γήινη φιλοσοφία και την καθαριότητα του μαγαζιού. «Θέλετε μήπως ένα εσπρεσσάκι; με ρώτησαν. «Κάτι πιο βαρύ… σήμερα το χρειάζομαι» αστειεύτηκα. «Ε, τότε να σας προσφέρουμε ένα ποτήρι σαμπάνια»! Έχεις κάνει ποτέ μανικιούρ απολαμβάνοντας σαμπάνια; Εμένα ήταν η πρώτη μου φορά και σίγουρα όχι η τελευταία. 

καρέκλες για μανικιούρ και μανό
© Αλέξανδρος Ανδρώνης

Μόλις 100 μέτρα από την πλατεία Κολωνακίου, στην οδό Αναγνωστοπούλου αρ. 26-28, θα βρεις το Hey You Nails, το ολοκαίνουργιο feel good και all inclusive ινστιτούτο νυχιών για κορίτσια και αγόρια (ποιός είπε ότι ο καλλωπισμός είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση); Περιττό να πούμε ότι είναι σε ιδανικό location, εάν θες να συνδυάσεις και shopping (εκτός από therapy) στη γειτονιά. Πίσω από αυτό τον χώρο περιποίησης και ομορφιάς βρίσκονται ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αδέλφια και νέοι επιχειρηματίες, που πιστεύουν ότι η προσεγμένη εμφάνιση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα περιποιημένα άκρα. Συμφωνώ απολύτως! Στη boutique περιποίησης προσφέρονται υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, brow henna, μακιγιάζ, ποδολογίας και αποτρίχωσης σε όλο το σώμα. Θα βρεις μεγάλη γκάμα χρωμάτων σε απλά, διαρκείας και ημιμόνιμα βερνίκια- χρόνο να έχεις να διαλέγεις. Το προσωπικό είναι άριστα καταρτισμένο κατέχοντας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες υγιεινής. Και επειδή το Hey You εκτός από τη δική μας φύση αγαπά τη φύση και τον πλανήτη γενικότερα, τηρεί τις αρχές βιωσιμότητας, χρησιμοποιοώντας στο χώρο βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις υπηρεσίες είναι τα καλύτερα της αγοράς: ποιοτικά, χωρίς χημικά ή επιβλαβή για τον οργανισμό στοιχεία. Ακόμη, το μαγαζί διαθέτει εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας. Για παράδειγμα, το πεντικιούρ δεν πραγματοποιείται σε απλό νιπτήρα για τα πόδια, αλλά σε νιπτήρα spa με υδρομασάζ, πίεση jet –leave me on my own little bubble!- και φωτισμό. Και επειδή η περιποίηση για κάποιους είναι πολύ προσωπική στιγμή, οι θέσεις των πελατών διαχωρίζονται με κουρτίνα αν χρειάζεσαι περισσότερη ιδιωτικότητα. Ακόμη, προσφέρεται spiritual awakening πεντικιούρ με υπηρεσίες ποδολογίας σε ειδικά διαμορφωμένη καρέκλα. Πρόκειται για παραιατρική υπηρεσία που παρέχεται από άτομο με ειδική άδεια και όχι από τεχνίτρια νυχιών. Ειδικά αν είσαι αθλητής/τρια, σίγουρα θα τη χρειαστείς.

Ειδική Καρέκλας Ποδολογίας
© Αλέξανδρος Ανδρώνης

Φεύγοντας σκεφτόμουν ότι το Hey You θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί και…  nail bar! Εκτός από εσπρεσσάκι για να ξυπνήσουμε, σερβίρει δωρεάν και το πιο glam ποτό, σαμπάνια, για να μας ανεβάσει τη διάθεση – το εννοούσα προηγουμένως, δεν ήταν αστείο!  Μπορείς να την απολαύσεις και στο εξωτερικό παγκάκι, το οποίο υποψιάζομαι θα γίνει το νέο “come together” hotspot της Αναγνωστοπούλου. Ειδικά, επειδή, όπως έμαθα, τα Σάββατα - και τις γιορτινές ημέρες – θα υπάρχουν εκπλήξεις με live σαξοφώνο και πιάνο!

Σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις», ωστόσο στην περίπτωση του Hey You δεν ισχύει, γιατί πληρώνεις πολύ λιγότερο απ’ ό,τι παίρνεις. Παρ’ όλο που η περιποίηση αποκτά πολύ glam διάσταση, οι τιμές παραμένουν χαμηλές ιδιαίτερα σε σχέση με τα άλλα ονυχοποιεία της περιοχής.

Αν λοιπόν σήμερα είναι η μέρα για να χαλαρώσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου, ήρθε η στιγμή να αφεθείς στους ειδικούς και να επισκεφτείς το Hey You Nails.

Είμαι σίγουρη πώς θα σου αρέσει. Άλλωστε.. they like you too :)

Υ.Γ. Έτσι για την ιστορία, το meeting πήγε άψογα- ασορτί με το μανικιούρ μου. Sooo.. let’s nail it today and every day!

νιπτήρες πεντικιούρ
© Αλέξανδρος Ανδρώνης

Info: Το Hey You μας υποδέχεται καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ.- διευρυμένα ωράρια, για να το επισκεφτείς όποια ώρα σε εξυπηρετεί καλύτερα. Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου είτε τηλεφωνικά είτε online. Μάλιστα, κάτω δεξιά στην πόρτα του καταστήματος, έχει ένα barcode που σε «πετάει» κατευθείαν στο site, μιας και το Hey You θέλει να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη- εκτός από ομορφότερη. Σε περίπτωση που δεν έχεις προλάβει να κάνεις κράτηση, no worries! Tο κατάστημα έχει και πολιτική walk in.

Αναγνωστοπούλου 26-28, Κολωνάκι, 21 0362 7263

Instagram: heyounails

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice