Κέιτ Μος: Η νέα σειρά καλλυντικών της, Cosmoss, περιέχει και μαστίχα Χίου
© EPA/MERT ALAS / MARCUS PIGGOT / HO
Beauty

Κέιτ Μος: Η νέα σειρά καλλυντικών της, Cosmoss, περιέχει και μαστίχα Χίου

Το μοντέλο λάνσαρε έξι προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς

Κέιτ Μος - Cosmoss: Το διάσημο μοντέλο κυκλοφόρησε ένα brand ομορφιάς και ευεξίας με έξι προϊόντα, ένα εκ των οποίων περιέχει μαστίχα Χίου.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των διασημοτήτων που λανσάρουν προϊόντα ομορφιάς, και η Κέιτ Μος μπήκε στον συγκεκριμένο επιχειρηματικό χορό με τη σειρά Cosmoss. Τέλειο όνομα! Κι ενώ όλο και περισσότεροι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την τάση των επωνύμων να εμπορεύονται καλλυντικά (τελευταίο παράδειγμα, το κράξιμο στον Μπραντ Πιτ για τη σειρά Le Domaine), η Κέιτ Μος έχει κάθε νομιμοποίηση.

«Η Cosmoss βασίζεται στις εμπειρίες της ζωής μου και στο ταξίδι μου για ανακάλυψη και μεταμόρφωση» λέει η ίδια η Κέιτ Μος καλωσορίζοντάς σε στο newsletter της νέας της περιπέτειας. «Η Cosmoss είναι η γιορτή της κάθε μέρας, όπως ακριβώς είναι, με όλες της τις ατέλειες». 

Σε αντίθεση με άλλα brands ομορφιάς των επωνύμων, η Cosmoss λανσάρεται πρωτίστως ως brand ευεξίας. «Κάθε προϊόν έχει κατασκευαστεί σχολαστικά με γνώμονα την ευεξία, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά. Κάθε τελετουργία ανοίγει μια πόρτα στην ισορροπία, την αποκατάσταση, την αγάπη» αναφέρεται στο σάιτ της εταιρείας. «Η Cosmoss είναι αυτοφροντίδα που δημιουργήθηκε από τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής για να τα κάνει όμορφα, μαγευτικά, μαγικά». Αφού δοκίμασε όλα τα ψυχοτρόπα, τις χημείες και τις καταχρήσεις του κόσμου, η Κέιτ Μος αποφάσισε να ταξιδέψει τον εαυτό της και εμάς στη χώρα της ευεξίας και των φυσικών συστατικών. Γιατί όχι;

Η συλλογή αποτελείται από 6 προϊόντα: δύο αφεψήματα από βότανα, ένα άρωμα, μια ενυδατική κρέμα, ένα αντιοξειδωτικό λάδι και ένα προϊόν καθαρισμού. Όλα απηχούν τη ρουτίνα ζωής και ομορφιάς του μοντέλου, από το πρωινό της τσάι μέχρι τη βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας της. Στο σάιτ του Cosmoss, η Κέιτ προτείνει συγκεκριμένα ιεροτελεστικά προγράμματα και καλλυντικά για πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Ελληνικό ενδιαφέρον, πέρα από το όνομα της μάρκας, έχει και το λάδι Golden Nectar, αφού ανάμεσα στα συστατικά του ξεχωρίζουν τα «Μυστικά Δάκρυα της Χίου» (Mythical Tears of Chios), η γνωστή μας μαστίχα. Σύμφωνα με την εταιρεία, αναζωογονεί το δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αναπλάθει, κάνει θαύμα γενικώς έναντι 120 ευρώ (τα 30 ml). Τα τσάγια (20 σακουλάκια) κοστίζουν 24 ευρώ έκαστο, η κρέμα προσώπου (50 ml) 110 ευρώ, το καθαριστικό (100 ml) 60 ευρώ, και το άρωμα (100 ml) 140 ευρώ. Δηλαδή με 478 ευρώ γίνεσαι σαν την Κέιτ Μος. Ή απλώς την κάνεις πλουσιότερη. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice