Double Winged Eyeliner: το καλοκαιρινό makeup trend παραμένει στη μόδα
© Instagram/ @arianagrande, @patrickta, @nikki_makeup
Beauty

Double Winged Eyeliner: Το καλοκαιρινό makeup trend παραμένει στη μόδα

Spread your Double Wings

Double Winged Eyeliner: η νέα τάση, που εμφανίστηκε το καλοκαίρι, θα κυριαρχήσει στο μακιγιάζ των ματιών και τον χειμώνα 

Για πολλές γυναίκες ένα on fleek eyeliner αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Για άλλες πάλι είναι μια ιδανική ευκαιρία να αναπτύξουν την καλλιτεχνική του φύση. Φέτος οι τάσεις στο μακιγιάζ ματιών ανατράπηκαν και το Double Winged Eyeliner κυριάρχησε. Το πολύχρωμο, το δαντελωτό, το μεταλλικό και το εξωτερικό V είναι μόνο μερικές από τις εκδοχές του. Κάποιοι το χαρακτήρισαν ως summer trend, όμως εμείς το εντοπίσαμε σε φθινοπωρινά και πλέον σε γιορτινά looks. Μπορεί η δημιουργία του διπλού φτερού να φαντάζει δύσκολη, ωστόσο τα διάφορα σχέδια αποδεικνύουν πως το Double Winged Eyeliner δεν έχει κανέναν απολύτως κανόνα.

Οι πιο διάσημοι make up artist δημιούργουν φαντασμαγορικά looks. Άλλοτε μένουν δημιουργούν τα δυο μαύρα φτερά αξιοποιώντας το κλασσικό eyeliner, και άλλοτε πειραματίζονται χρησιμοποιώντας χρώματα, στρας και glitter.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν επιλέξει το Double Winged Eyeliner σε εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα events.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το TikTok έχει πλημμυρίσει με tutorials για το πώς να πετύχεις εύκολα και γρήγορα το Double Winged Eyeliner. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice