Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: Καλλυντικά, ρούχα, αξεσουάρ

20 τρομερά δώρα για να διαλέξετε!

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2022: Κερδίστε προϊόντα ομορφιάς, ρούχα, αξεσουάρ, γυαλιά, τσάντες και παπούτσια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο


Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ως γνωστόν γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα. Τα βήματα για να τα κάνετε δικά σας είναι απλά. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε, είναι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και φυσικά καλή επιτυχία! 

SWATCH
1 ρολόι Sparkle Shine

Swatch

Είναι η εποχή να γιορτάσουμε και να στολίσουμε τον καρπό μας με άφθονη λάμψη. Αυτό το λευκό GENTBIOCERAMIC από τη συλλογή Holiday Collection είναι ένα ρολόι κόσμημα με το χαρακτηριστικό εφέ Anodamazing (ιριδίζον). Διαθέτει κορώνα και δείκτες σε χρυσαφί χρώμα και δώδεκα κρυστάλλους στο καντράν.

▶ H ATHENS VOICE και η SWATCH (www.swatch.com/el) σας χαρίζουν 1 ρολόι Sparkle Shine. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SWATCH» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


L'OREAL PROFESSIONNEL
2 XMAS sets περιποίησης μαλλιών

Loreal Professionel

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου επιβάλλει όμορφα, απαλά και δυνατά μαλλιά. Αυτές τις γιορτές σας κάνουμε δώρο την απόλυτη επαγγελματική σειρά περιποίησης μαλλιών «Absolute Repair» για αναδόμηση και θρέψη αλλά και τη σειρά περιποίησης «Vitamino Color» ιδανική για βαμμένα μαλλιά που προστατεύει το χρώμα τους χαρίζοντας ένταση και λάμψη.

▶ H ATHENS VOICE και η LOREAL PROFESSIONNEL (www.lorealprofessionnel.gr) χαρίζουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες από 1 XMAS set περιποίησης. Ακολουθήστε  @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «LOREAL PARIS» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SAFILO
2 ζευγάρια γυαλιά Ιsabel
Marant και Βοss

Γυαλιά SAFILO

Εσείς ξέρατε ότι τα μάτια σας εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο τον χειμώνα παρά το καλοκαίρι; Ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου υψηλής ποιότητας Isabel Marant είναι άκρως απαραίτητα, όταν περνάτε χρόνο έξω. Συγχρόνως, τα γυαλιά οράσεως Boss βοηθούν στο καδράρισμα του προσώπου και τραβούν την προσοχή στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

▶ H ATHENS VOICE και η SAFILO (www.safilogroup.com) σας χαρίζουν 1 γυναικείο ζευγάρι γυαλιά ηλίου Isabel Marant (αξίας €240) και 1 αντρικό ζευγάρι γυαλιά οράσεως Boss (αξίας €215). Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SAFILO» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


KATERINA MAKRIYIANNI
1 ζευγάρι σκουλαρίκια Silky
Fan

 Σκουλαρίκια Silky Fan Katerina Makriyianni

Eίναι το πιο δημοφιλές σχέδιο της Ελληνίδας σχεδιάστριας με την εντυπωσιακή καριέρα εδώ και στο εξωτερικό. Διάσημες και μη έχουν φορέσει τα περίφημα σκουλαρίκια Silky Fan συνδυάζοντάς τα με τζιν ή τουαλέτα. Είναι φτιαγμένα από μπρούτζο και ασήμι και ντουμπλαρισμένα με φύλλο χρυσού 24kt και μετάξι. Το χρυσό και το κόκκινο χρώμα είναι άπαιχτος συνδυασμός για τις γιορτές.

▶ H ATHENS VOICE και η KATERINA MAKRIYIANNI (Ανδρέα Παπανδρέου 23, Χανιά, www.katerinamakriyianni.com) σας χαρίζουν 1 ζευγάρι Silky Fan σε κόκκινο χρώμα αξίας €120. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «KATERINA MAKRIYIANNI» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


FOREO
1 έξυπνη συσκευή καθαρισμού προσώπου LUNA
™ 4 mini

Foreo

Χριστούγεννα χωρίς το κατάλληλο beauté γίνονται; Το beauty tech gadget LUNA™ 4 mini αφαιρεί απαλά το 99,5% των ρύπων, της λιπαρότητας, του ιδρώτα και των υπολειμμάτων μακιγιάζ, ανανεώνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα για ισχυρή απορρόφηση των προϊόντων, αποτρέπει τις ατέλειες και επαναφέρει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Extra tip: Κάνει για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

▶ H ATHENS VOICE και η FOREO (www.foreo.com/) σας χαρίζουν 1 έξυπνη συσκευή καθαρισμού προσώπου LUNA™ 4 mini αξίας €198 . Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «FOREO» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


FILA
1 ζευγάρι Sneakers
Disruptor II Premium

FILA

Άνετο, ανθεκτικό και με εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση, το συγκεκριμένο αθλητικό παπούτσι μεταμορφώθηκε σε κάτι εντελώς καινούργιο, χωρίς να χάσει τίποτα από την παλιά αίγλη του. Τα sneakers έχουν στενή γραμμή, για τον λόγο αυτό προτείνεται στο νικητή να επιλέξει ένα μέγεθος μεγαλύτερο.

▶ H ATHENSVOICE και η FILA (fila.veto.gr) σας χαρίζουν 1 ζευγάρι sneakers Disruptor IIP remium αξίας €100. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «FILA» και το νούμερό σας στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ECOALF

1 backpack σε λαδί χρώμα

ECOALF Backpack

Τα backpacks είναι η τέλεια τσάντα για όλους. Είναι ελαφριά, απλά, εύχρηστα και ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση. Οι master των ταξιδιών από όλο τον κόσμο συνιστούν τη χρήση σακιδίου πλάτης. To λάδι backpack της ECOALF είναι και χρηστικό και cool!

▶ H ATHENS VOICE και η ECOALF (www. ecoalf.com) σας χαρίζουν 1 κομψό λαδί backpackαξίας €139. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ECOALF» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


BOTH JEWELLERY STUDIO

1 ζευγάρι σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια BOTH JEWELLERY STUDIO

Η ιαπωνική κουλτούρα συναντά την τέχνη του κοσμήματος. Έτσι και αυτά τα σκουλαρικία από 24Κ επίχρυσο ασήμι είναι εμπνευσμένα από την τεχνική του origami. Έχουν μοναδικό σχεδιασμό και ιδιαίτερη αισθητική.

▶ H ATHENSVOICE και η BOTH JEWELLERY STUDIO (bothstudio.gr) σας χαρίζουν 1 ζευγάρι σκουλαρίκια. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «BOTHJEWELLERYSTUDIO» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


CARPISA

1 backpack και 1 clutch bag

Backpack και clutch bag CARPISA

Οι τσάντες προσδίδουν μια αίσθηση άνεσης και αυτοπεποίθησης στην καθημερινότητά μας. Η εταιρία Carpisa εδώ και χρόνια συνδυάζει στιλ και βιωσιμότητα σε όλα της τα προϊόντα. Οι τσάντες αποτελούν πάντα κεντρικό κομμάτι των συλλογών της, οι οποίες κυκλοφορούν σε πολλές και πρωτότυπες εκδοχές.

▶ H ATHENSVOICE και η CARPISA (www.carpisa.it) σας χαρίζουν 1 backpack και 1 clutchbag SORAYA, συνολικής αξίας €75,90. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «CARPISA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


BENETTON

2 ζευγάρια γάντια (ανδρικό και γυναικείο)

Ζευγάρια γάντια BENETTON

Τα γάντια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της χειμερινής ενδυμασίας. Τα φτιαγμένα από γκρι τσόχα ανδρικά γάντια και τα λαδί αντιανεμικά με φλις επένδυση γυναικεία είναι επιλογές που προσφέρουν στιλ και ζεστασιά στα χέρια μας.

▶ H ATHENS VOICE και η BENETTON (gr.benetton.com) σας χαρίζουν 1 ανδρικό και 1 γυναικείο ζευγάρι γάντια. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «BΕΝΕΤΤΟΝ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


NUXE

1 Super Serum Set

Super Serum Set NUXE

Το σετ περιλαμβάνει το ισχυρό αντιγηραντικό serum για κάθε τύπο επιδερμίδας και προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση σε ρυτίδες, χαλάρωση, δυσχρωμίες με πρωτοποριακή υφή και απολαυστικό άρωμα. Διαθέτει ακόμη και το GuaSha εργαλείο για μασάζ προσώπου, από ροζ χαλαζία για λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα.

▶ H ATHENS VOICE και η NUXE (www.nuxe.com) σας χαρίζουν 1 Super Serum Set, αξίας €83. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «NUXE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


YAMAMAY

2 ζευγάρια πιτζάμες (ανδρική και γυναικεία) 

Ζευγάρια Πιτζάμες YΑΜΑΜΑΥ

Οι πιτζάμες δεν παρέχουν μόνο άνεση στον ύπνο, αλλά αποτελούν και πράξη αυτοφροντίδας. Η εταιρία Yamamay έχει κορυφαίες συλλογές από πιτζάμες, οι οποίες εναρμονίζονται με την κάθε εποχή και τις τάσεις της μόδας.

▶ H ATHENSVOICE και η YAMAMAY (www.yamamay.com/gr_en/) σας χαρίζουν 1 ανδρική και 1 γυναικεία πιτζάμα YAMAMAY - SMILEY, συνολικής αξίας €108. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «YAMAMAY» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SUPERDRY

1 ανδρικό φούτερ

Ανδρικό φούτερ SUPERDRY

Τα κρύα έπιασαν και τα φούτερ πρέπει να υπάρχουν σε κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα. Η Superdry διαθέτει πολλά σε διάφορα χρώματα. Το must κομμάτι της εταιρίας είναι το μαύρο ανδρικό, με λευκό logo print και κόκκινη γραμμή.

▶ H ATHENS VOICE και η SUPERDRY (www.superdry.com) σας χαρίζουν 1 μαύρο ανδρικό φούτερ. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SUPERDRY» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MOLESKINE

Τσάντες της μυθικής εταιρίας

Τσάντες ΜΟLESKINE

H τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που μας αφορά όλους, κυρίως επειδή είναι χρηστική. Όποιο στιλ τσάντας και αν προτιμάς, θα το βρεις στην Μοleskine. Εμείς, σας κάνουμε δώρο τo backpack NOMAD αξίας €125, τη μαύρη FOLDOVER TOTE BAG αξίας €129, τη MESSENGER CLASSIC BAG SLIM αξίας €139 σε steal blue και τη DUFFLE CLASSIC BAG αξίας €179,00 επίσης σε steal blue.

▶ H ATHENS VOICE και η MOLESKINE (www.moleskine.com) χαρίζουν σε 4 τυχερούς από μία από τις παραπάνω τσάντες. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «MOLESKINE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ADIDAS

1 ζευγάρι sneakers OZWEEGO No 40 

Sneakers ADIDAS

Ψάχνεις καινούργια αθλητικά; Τα sneakers OZWEEGO της ADIDAS μεταμορφώνουν το στιλ των ’90s  και ’00s συνδυάζοντας  φουτουριστικό design και retro στοιχεία. Διαθέτουν τεχνολογία adiprene+ για σταθερά βήματα και στοχευμένη  απορρόφηση των  κραδασμών.

▶ H ATHENSVOICE και η ADIDAS (www.adidas.gr) χαρίζουν 1 ζευγάρι sneaker OZWEEGO σε νούμερο 40 αξίας €140. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ADIDAS» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MEΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

1 μεταξωτό μαντήλι της Μantility  

Μαντίλι Mantility ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Για ακόμη μια χρονιά το κατάστημα M Shop του Μεγάρου Μουσικής περιμένει τους επισκέπτες του με υπέροχα δώρα αλλά και νέες συλλογές από χειροποίητα γούρια, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Σου προσφέρουμε λοιπόν ένα μεταξωτό μαντήλι της Μantility, σχεδιασμένο από την ίδια και από το Studiolav –αποκλειστικά για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών– για τις λαμπερές εξόδους σου.

▶ H ATHENS VOICE και το MEΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (www.megaron.gr) σας χαρίζουν 1 μεταξωτό μαντήλι της Μantility αξίας €155. Ακολουθήστε @lookmag και @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «MEΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


AVEDA

2 σετ περιποίησης μαλλιών

Σετ περιποίησης AVEDA

Αν θέλετε να μεταμορφώσετε τα μαλλιά σας χρειάζεστε το limited-edition της Botanical Repair, το οποίο περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και θεραπεία. Η περιποίηση των μαλλιών σας θα ολοκληρωθεί με τη χρήση του limited-edition αδιάβροχου shower cap, ιδανικό για την εφαρμογή μασκών ή θεραπείας στα μαλλιά και την προστασία του χτενίσματος.

▶ Η ATHENS VOICE και η AVEDA (www.aveda.gr) σας χαρίζουν 2 σετ Botanical Repair Strengthening Essentials, που περιέχει 3 full size προϊόντα. Δώρο αξίας €123,5. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «AVEDA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι  νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


MIZUNO

1 συλλεκτικό ζευγάρι sneakers Wave Rider 26 Amsterdam

Sneakers MIZUNO

Αν είσαι φαν των σπορ οφείλεις να είσαι καλά προετοιμασμένος, ώστε να ανταποκριθείς στους στόχους της νέας χρονιάς. Το συλλεκτικό ζευγάρι sneakers το οποίο σχεδίασε η Mizuno αποκλειστικά για τον Μαραθώνιο του Amsterdam, μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε αθλητή και να τον βοηθήσει να φτάσει στην κορυφή.

▶ H ATHENS VOICE και η MIZUNO (www.mzn.gr) σας χαρίζουν 1 ζευγάρι συλλεκτικά sneakers WaveRider 26 Amsterdam. Ακολουθήστε @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «MIZUNO» και το νούμερο σας στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


Sky Premium Life®

1 σετ με 3 προϊόντα υγείας και ομορφιάς

Σετ με προϊόντα υγείας και ομορφιάς SKY PREMIOUM LIFE

Εν όψει των εορταστικών ημερών σου προσφέρουμε ένα σετ που περιλαμβάνει: το Collagen 480ml για πλούσια μαλλιά, δυνατά νύχια και λαμπερό δέρμα, το Hyaluronic Acid, συμπλήρωμα διατροφής με διάλυμα υαλουρονικού οξέος, που λειτουργεί και ως ισχυρός ορός ενυδάτωσης απευθείας στην επιδερμίδα, και το  Hair Advanced Formulation, κατάλληλο για ενδυνάμωση της τρίχας και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά.

 ▶ H ATHENS VOICE και η Sky Premium Life® (www.skypremiumlife.com/el) σας χαρίζουν 1 σετ Sky Premium Life® αξίας €100. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «Sky Premium Life» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΤΗΕ BODYSHOP

Advent Calendar με 21 προϊόντα

Advent calendar THE BODY SHOP

Μπορεί τα Χριστούγεννα σχεδόν να έφτασαν αλλά τα Advent Calendar είναι ακόμη το απόλυτο δώρο.Tο φετινό Box περιέχει Shower Creams, ενυδατικό Mango Body Butter, Sheet Masks, κρέμες χεριών και άλλες 20 mini εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά.

▶ H ATHENS VOICE και η ΤΗΕ BODY SHOP (www.thebodyshop.gr) σας χαρίζουν 1 Box of Wishes Advent Calendar αξίας €90. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ΤΗΕ BODYSHOP» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice