Plantae Organics & Naturals: Υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα

Δοκίμασέ τα με έκπτωση 20%, χρησιμοποιώντας τον κωδικό Veganuary μέχρι τις 31 Ιανουαρίου!

A.V. Team |

Plantae Organics & Naturals: Φυτικά προϊόντα περιποίησης από ελληνικές και διεθνείς πιστοποιημένες εταιρείες που σέβονται το χαμηλό περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και τα ζώα

«Λατρεύουμε κάθε τι φυσικό και βιολογικό, γι’ αυτό και τα προϊόντα μας είναι τόσο ξεχωριστά» είναι το μότο της Plantae Organics & Naturals, η φιλοσοφία αν το θέλετε διαφορετικά, την οποία οι άνθρωποί της ακολουθούν με αγάπη και ευλάβεια. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Plantae.gr θα βρείτε υψηλής ποιότητας φυτικά προϊόντα περιποίησης από ελληνικές και διεθνείς πιστοποιημένες εταιρείες που σέβονται το χαμηλό περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και τα ζώα.

Ανάμεσα στα άλλα, θα βρείτε αγνά καλλυντικά για το πρόσωπο, όπως ενυδατικές κρέμες, τονωτικές λοσιόν, προϊόντα για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς και λύσεις για την καταπολέμηση της ακμής. Επίσης, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, όπως σαπούνια και αφρόλουτρα που σέβονται την επιδερμίδα σας, προϊόντα απολέπισης, σφουγγάρια και άλλα. Όλα τα προϊόντα διατίθενται είτε για λιανική είτε για χονδρική πώληση, με τα μεταφορικά να είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 35 ευρώ και με έκπτωση 20% με τον κωδικό Veganuary έως 31 Ιανουαρίου.

Extra tip: Να τσεκάρετε τα προϊόντα της Cannalab Organics, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας κάνναβης με διεθνή παρουσία και σημαντικές διακρίσεις, η οποία με βασικό συστατικό την κάνναβη και το CBD δημιουργεί πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

www.plantae.gr, info@plantae.gr