4 makeup looks ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όποια και αν είναι η γνώμη σου για την γιορτή των ερωτευμένων, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η καλύτερη δικαιολογία για ένα εμπνευσμένο μακιγιάζ

Άγιος Βαλεντίνος: Παιχνιδιάρικοι ροζ τόνοι, λαμπερές πέρλες στα μάτια και αισθησιακά κόκκινα κραγιόν. Μπες στο πνεύμα της ημέρας με τα πιο ενημερωμένα makeup looks

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γιορταστεί με πολλούς τρόπους όπως το να κανονίσεις μια έξοδο με τις φίλες σου, ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου, ή απλώς να χαλαρώσεις φροντίζοντας τον εαυτό σου. Ανεξάρτητα όμως από τα σχέδιά σου, για να μπεις απόλυτα στο κλίμα της ημέρας, θα χρειαστείς οπωσδήποτε ένα εμπνευσμένο makeup look το οποίο θα σου ανεβάσει και την διάθεση. Για εμάς, η ημέρα της αγάπης για το 2023, είναι η τέλεια ευκαιρία για να παίξεις με λαμπερές ροζ αποχρώσεις, να τονίσεις το σεξαπίλ σου με ένα κατακόκκινο κραγιόν ή να πειραματιστείς προσθέτοντας στα μάτια  παιχνιδιάρικες πέρλες.                                                

Μάθε παρακάτω για τα απόλυτα beauty looks για την ημέρα του Βαλεντίνου, καθώς και κάποια tips για να τα πετύχεις.

Γλυκιά ροζ λάμψη

Πως θα ήταν άραγε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς λίγο ροζ; Το συγκεκριμένο look βέβαια, δεν αποτελείται απλώς από ένα ροζ κραγιόν. Εδώ το ροζ είναι έντονο και μπαίνει πάνω σε βλέφαρα, μάγουλα και χείλη. Το τελείωμα του είναι ιριδίζον και οι τόνοι του ροζ είναι κυρίως ζεστοί, προσδίδοντας έτσι μια γλυκιά λάμψη που θυμίζει κάτι από ένα ηλιοβασίλεμα.                                                   

Tip: Θα χρειαστείς σίγουρα μια παλέτα με θερμές ροζ ή rose-gold αποχρώσεις —και φυσικά, αρκετή υπομονή για blending.

Πέρλες στα βλέφαρα

Αν αναζητάς ένα άκρως ιδιαίτερο eye look για τη συγκεκριμένη μέρα, μπορείς να τοποθετήσεις λίγες (ή και πολλές) πέρλες γύρω από τα μάτια σου. Θα προσθέσουν μια ρομαντική νότα που ταιριάζει υπέροχα σε μια ανάλογη βραδιά, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγέψεις τον αγαπημένο σου απλώς με ένα σου και μόνο κοίταγμα.

Tip: Για μια άψογη εφαρμογή σημάδεψε αρχικά με ένα μολύβι ματιών τα σημεία που πρόκειται να τοποθετήσεις τις πέρλες. Ύστερα, χρησιμοποίησε για ευκολία ένα τσιμπιδάκι και κόλλησέ τις πέρλες με μια κόλλα για βλεφαρίδες.

Old Hollywood

Είτε βρεθείς σε ένα τετ-α-τετ δείπνο υπό από το φως των κεριών είτε σε μια πιο αυθόρμητη βραδιά σε κάποιο μπαρ, ο κλασικός συνδυασμός μαύρου eyeliner και φλογερού κόκκινου κραγιόν είναι μια σταθερή αξία που πάντα κερδίζει. Εννοείται πως με ένα τέτοιο μακιγιάζ θα φορέσεις και ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, για το απόλυτο femme fatale look.

Tip: Για να ξεφύγεις λίγο από το κλασικό, κόκκινο κραγιόν, δοκίμασε να περάσεις ένα σκούρο περίγραμμα στα χείλη και ύστερα πρόσθεσε ένα πιο φωτεινό κόκκινο κραγιόν στο κέντρο.

Ροδαλά μάγουλα  

Αν σε εκφράζουν τα πιο φυσικά μακιγιάζ, σου έχουμε την απόλυτη τάση που τυχαίνει να δένει γάντι με την ημέρα του Βαλεντίνου. Ονομάζεται «flushed cheeks» και μιμείται τα χαριτωμένα, ροδαλά μάγουλα που αποκτάμε όταν είμαστε ερωτευμένοι. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ρουζ δείχνει υπέροχη σε ένα «no makeup» look με λαμπερή επιδερμίδα, ελάχιστη μάσκαρα και διάφανο lip gloss.

Tip: Προτίμησε ιδανικά ένα κρεμώδες ρουζ το οποίο θα δώσει έξτρα φρεσκάδα στην επιδερμίδα και εφάρμοσέ το με ανοδικές κινήσεις προς τους κροτάφους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice