latte_makeup
Instagram @Taniellejaimua
Beauty

Latte make-up, το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Το νέο viral μακιγιάζ που κατακλύζει το TikTok

Latte make-up: Πώς θα δημιουργήσετε το νέο viral make-up trend του TikTok

Κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, ο κύριος σύμμαχός μας για λαμπερή, χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα, είναι ο ήλιος. Εμπνευσμένοι από αυτές τις εκθαμβωτικές χρυσαφένιες αποχρώσεις, οι beauty influencers στο TikTok δημιούργησαν την τελευταία και πιο επιθυμητή τάση μακιγιάζ για τη σεζόν: το latte make-up, τη φετινή εκδοχή του bronze goddess. Αυτό το εντυπωσιακό look αγκαλιάζει μια αρμονική σύζευξη αποχρώσεων σε nude και μπρονζέ τόνους, θυμίζοντας το διαχρονικό κάλλος των ελληνικών θεότητων, με τις καραμελέ αποχρώσεις να στολίζουν μάτια, ζυγωματικά και χείλη.
Με εντυπωσιακά 80 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, το latte μακιγιάζ έχει αναδειχθεί σε απόλυτο φαινόμενο για το καλοκαίρι. Η μαγεία του κρύβεται όχι μόνο στην εντυπωσιακή του ομορφιά, αλλά και στην ευκολία με την οποία μπορεί να υλοποιηθεί, χρειάζοντας μόνο μερικά επιλεγμένα προϊόντα και δέκα λεπτά.

@meredithduxbury

LATTE MAKEUP 🤎 how do we feel?

♬ original sound - Meredith Duxbury

Η μαγεία του latte-makeup αποκαλύπτεται με την προσεκτική προσθήκη μικρών, διακριτικά τοποθετημένων φακίδων στη μύτη και τα ζυγωματικά, που δημιουργούνται επιδέξια με ένα καφέ lip pencil. Αυτές οι λεπτομέρειες συντελούν στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού και φυσικού look, παρόμοιου με τη διαχρονική ομορφιά της επιδερμίδας που αγκαλιάζεται από το φως του ήλιου.
Η διαδικασία συνεχίζεται με τη μετάβαση της προσοχής στα μάτια, όπου αποκαλύπτεται η πραγματική ουσία του συγκεκριμένου μακιγιάζ. Ένα καφέ ρουζ εφαρμόζεται προσεκτικά σε όλο το κινητό βλέφαρο, συνοδευόμενο από υγρό bronzer στο κέντρο, προσδίδοντας μια μαγευτική λάμψη που προσελκύει τα βλέμματα. Η μεταμόρφωση ολοκληρώνεται με την προσθήκη χρυσής σκιάς στην εσωτερική γωνία των ματιών, προσδίδοντας διακριτικά βάθος στην έκφραση, ενώ ολοκληρώνεται με μαύρη μάσκαρα για άψογη εμφάνιση.

Η αρμονία των χρωμάτων συνεχίζεται από τα μάτια στα ζυγωματικά, διασφαλίζοντας μια ομαλή συνύπαρξη των τόνων. Ένα κρεμώδες ρουζ με εντυπωσιακούς πορτοκαλί υποτόνους προτιμάται, ενισχύοντας περαιτέρω την αρμονική αύρα του look, ενώ πρέπει να επικεντρωθείτε και στην προσθήκη χρυσού highlighter στα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης και το κέντρο των χειλιών, χαρίζοντας μια μαγευτική λάμψη που εκπέμπει διαχρονική κομψότητα.

Το τελευταίο άγγιγμα του latte μακιγιάζ επικεντρώνεται στα χείλη, αφήνοντας χώρο για προσωπική έκφραση και προτίμηση. Μπορείτε να επιλέξετε ένα nude gloss, το οποίο ενισχύει τη φυσική ομορφιά των χειλιών με επιδέξιο τρόπο, ή να επιλέξετε ένα καφέ κραγιόν, που ενσαρκώνει κομψότητα και γοητεία. Για όσους αναζητούν μια ακαταμάχητη ένωση και των δύο επιλογών, η συνδυασμένη χρήση ενός καφέ lip liner με μια πινελιά από nude gloss στο κέντρο των χειλιών προσφέρει μια εκθαμβωτική ένωση φυσικής γοητείας και μαγευτικής λάμψης.

Η θηριώδης δημοτικότητά του στο TikTok επιβεβαιώνει λοιπόν τη διαχρονική κομψότητα των χρυσαφένιων τόνων,
ενθουσιάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους με τη μαγευτική του απλότητα και γοητεία. Με λίγα επιλεγμένα προϊόντα και λίγα λεπτά αφιερωμένα στην τέχνη, το latte μακιγιάζ αποτελεί ωδή στην ομορφιά που κρύβεται στον καθέναν περιμένοντας να αποκαλυφθεί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice