8 τάσεις στα νύχια για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023
© Instagram/ @overglowedit, @gel.bymegan, @corrinnabianca
Beauty

8 τάσεις στα νύχια για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023

Safe επιλογές, όπως wine και choco νύχια ή πιο εκκεντρική εμφάνιση με galactic και bubble μανικιούρ;

Nail trends Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023: Τα σχέδια, τα χρώματα και οι nail art τεχνικές που τρεντάρουν αυτή τη σεζόν

Σιγά σιγά αποχαιρετάμε τον Αύγουστο και με αυτόν και το καλοκαιράκι. Το ξέρω, σφίγγεται η καρδιά σας, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν- ίσως για να ξεκινήσουν άλλα ωραιότερα (;) Μετά από τις διακοπές, πέρα από στόχους για τη νέα σεζόν (π.χ. δίαιτα από Σεπτέμβριο), χρειαζόμαστε και ένα νέο μανικιούρ- τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί τα νύχια μας από τα αντηλιακά, την άμμο και την αλμύρα, δεν πιστεύεις; Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2023, για να πάρουμε μια ιδέα.

Τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα του 2023

Galaxy magnetic

Ναι, επιστρέφουμε στο 2010, τη χρονιά των moustaches και του galaxy print. Μόνο που αυτή η φθινοπωρινή τάση των νυχιών έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με πολύχρωμα, γυαλιστερά φινιρίσματα σε βαθιές, «μεστές» αποχρώσεις. Βάλε διάφορα μανό και ανάμειξε τα για να πετύχεις την τέλεια water-look galactic εμφάνιση.

Wine νύχια

Το αγαπάμε όλες οι γυναίκες και σίγουρα το έχουμε κάνει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας- και το ξανακάναμε. Διαχρονικό. Σικ. Safe επιλογή. Συνδύασέ το με ένα ποτήρι αρωματικό κόκκινο κρασί και καλή παρέα.

Iced Caramel Latte νύχια

Το latte μακιγιάζ έχει κάνει θραύση στο TikTok ως η ζεστή και όμορφη μεταβατική τάση ομορφιάς που θα μεταφέρει την επιδερμίδα μας από το καυτό καλοκαίρι στο ζεστό χειμώνα - και φαίνεται πως διεισδύει και στις τάσεις του μανικιούρ. Ζεστοί και φιλόξενοι τόνοι που αποπνέουν μια αίσθηση φθινοπωρινής θαλπωρής. «Βλέπω πολλές αποχρώσεις καραμέλας, σοκολάτας και κρέμας να γίνονται τάση», λέει η nail artist, Jess White. Δοκίμασε και ένα autumn frenchie look με την γραμμή σε αυτές τις αποχρώσεις.

3d Effect

Η αναβάθμιση του μανικιούρ για κάποιες είναι κάτι περισσότερο από το να επιλέξουν μια ασυνήθιστη απόχρωση. Για όσες τολμούν λίγο παραπάνω, τα 3d effect νύχια είναι αυτό που έψαχναν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με το σχήμα και την υφή, αντικαθιστώντας τις γυμνές και μίνιμαλ εμφανίσεις με bold τρισδιάστατες λεπτομέρειες - και όσο μεγαλύτερες, τόσο το καλύτερο.

Micro-French

Τα γαλλικά μανικιούρ έκαναν μια μίνι επιστροφή πέρυσι, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο περιζήτητα. Σκέψου ελάχιστα αισθητές, λεπτές λευκές άκρες που κάνουν τα χέρια και τα νύχια να φαίνονται κομψά και «ακριβά». Θα δεις επίσης αυτές τις λεπτές γραμμές να εφαρμόζονται σε ένα αντίστροφο γαλλικό - εξίσου απλό και εντυπωσιακό.

Glazed Donut

Πρόκειται για ένα γαλακτερό μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα, το οποίο δημιουργεί και εφέ καθρέφτη. Τα glazed donut nails δεν γίνονται μόνο στις αποχρώσεις του λευκού-αν και ενδείκνυται περισσότερο. Μπορείς να το κάνεις και σε άλλες αποχρώσεις. Καλύτερα, να επιλέξεις τις πιο παλ.

Bubble

Αν πέρασες τον τελευταίο χρόνο δοκιμάζοντας πολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια και κομφετί στα νύχια σου, πιθανότατα να θέλεις να δοκιμάσεις αυτές τις φυσαλίδες- bubble bath time. Πρέπει να αναμείξεις σκληρό τζελ και όποιες αποχρώσεις βερνικιού επιλέξεις για να δημιουργήσεις αυτό το ανάγλυφο αποτέλεσμα.

Blush Nails

Τα Aura nails (ένα μοναδικό ombre εφέ σε κυκλικά σχήματα, με βάση την προσωπική μας αύρα, ή και όχι) είναι ακόμη τάση, αλλά πλέον οι παλ ροζ και ροδακινί αποχρώσεις έχουν κυριαρχήσει-ίσως φταίει η Barbie-core αισθητική. Ένα μανικιούρ που θυμίζει ρουζ στα μάγουλα. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση περιλαμβάνει τη χρήση ενός αφράτου πινέλου για να χτυπήσεις απαλά πούδρα πάνω στα νύχια, με αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό airbrushed εφέ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice