Το Smoke Copper χρώμα μαλλιών της Chiara Delevigne
Το Smoke Copper χρώμα μαλλιών της Chiara Delevigne © instagram/ @nikkilee901
Beauty

Οι τάσεις στο χρώμα μαλλιών για το Φθινόπωρο

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσεις εκείνο το χάλκινο που δίσταζες να κάνεις;

Τάσεις στα μαλλιά: Ποια χρώματα πρωταγωνιστούν το Φθινόπωρο του 2023

Ο Σεπτέμβριος είναι μια μίνι πρωτοχρονιά. Μία εποχή που θέτουμε στόχους, μεγαλύτερου ς και μικρότερους, από μετακόμιση και νέα δουλειά, μέχρι υιοθέτηση νέας ρουτίνας ομορφιάς. Συνήθως στο resolution list αυτού του διφορούμενου από άποψη συναισθημάτων μήνα είναι οι αλλαγές στα μαλλιά μας. Η αλήθεια είναι πως το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι καλύτεροι μήνες για να πειραματιστούμε με νέες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών- new hair, new life. Πόσο μάλλον όταν η τρίχα έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και το αλάτι-τα μόνα «άσχημα» του καλοκαιριού.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 5 τάσεις στα χρώματα των μαλλιών που είναι “hot” για το φετινό Φθινόπωρο. Θυμήσου να μιλήσεις με τον κομμωτή σου για να μάθεις πώς να κάνεις κάθε απόχρωση να λειτουργήσει για εσένα.

5 χρώματα μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσουν το Φθινόπωρο του 2023

Smoked Copper

Όλοι ξέρουμε ότι τα χάλκινα μαλλιά είναι πολύ της μόδας αυτή τη στιγμή, με διασημότητες όπως η Megan Fox και η Emily Ratajkowski να τα δοκιμάζουν. Το trend του φθινοπώρου είναι η smoked copper (=καπνιστός χαλκός) απόχρωση. To καλό με το βαθύ χάλκινο τόνο, σύμφωνα με ειδικούς είναι ότι απαιτείται ελάχιστη επεξεργασία χρώματος, οπότε είναι ιδανικό για όποιον θέλει μια αλλαγή χωρίς να γίνει πολύ ανοιχτόχρωμος. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, ίσως το τολμήσεις. Οι κυματισμοί της μπούκλας δίνουν μια κεχριμπαρένια λάμψη.

UV Blonde

Ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Μία σχέση αγάπης και μίσους, ποτέ αδιαφορίας. Υπάρχουν πολλές τάσεις στα ξανθά μαλλιά που παρατηρούμε τώρα τελευταία. Ωστόσο φαίνεται ότι απομακρυνόμαστε από το ζεστό και κρεμώδες ξανθό και προχωράμε σε πιο φωτεινές και «καθαρές» γραμμές, γνωστές ως UV Blonde. Το UV Blonde είναι ένα εντυπωσιακό, δροσερό χρώμα προς το λευκό. Σύμφωνα με hair experts, θυμίζει ένα soft-grunge look της δεκαετίας του '90, αλλά με απόλυτα ουδέτερο, καθαρό τόνο και πιο γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτή η νέα πλατίνα είναι λιγότερο ασημί και περισσότερο γαλακτώδης.

Walnut Brown

Οι μελαχρινές έχουν για ακομη μια φορά το momentum τους για το A/W 23, και η πλούσια καφετιά  walnut απόχρωση επιστρέφει. Φαντάσου ζεστούς, διασταλτικούς καστανόξανθους τόνους που μας μεταφέρουν γλυκά από το φθινόπωρο στο χειμώνα- as cozy as it gets.

True Copper

Εσύ πόσο τολμηρή είσαι για να επιλέξεις το «καθαρό» και αληθινό χάλκινο χρώμα; Όχι μόνο είναι πολύ μοντέρνο, αλλά ο ζεστός, πορτοκαλί τόνος του φωνάζει φθινόπωρο. Θα υπάρχει ένα χάλκινο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε φυσικό χρώμα μαλλιών και τόνο δέρματος, οπότε συμβουλεύσου τον κομμωτή σου πριν το δοκιμάσεις.

Blonde Copper

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα χάλκινα μαλλιά είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της σεζόν. Αν προτιμάς ένα πιο ανοιχτόχρωμο look, τότε γιατί να μην επιλέξεις το χάλκινο ξανθό; Αυτό το χρώμα είναι το νέο strawberry blonde με μια peach πινελιά- σα να μαζεύτηκαν πολλά φρούτα. Σύμφωνα με ειδικούς, αυτή η τάση είναι ιδανική για ξανθιές ή πιο ανοιχτόχρωμες βάσεις που επιθυμούν λίγη περισσότερη ζεστασιά με ένα touch χαλκού για ένα όμορφο dusty-rose gloss που θα αναβαθμίσει το look σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice