Γιατί η Αριάνα Γκράντε έκοψε τα botox;
© David Crotty/Patrick McMullan via Getty Images
Beauty

Γιατί η Αριάνα Γκράντε έκοψε τα botox;

«Το να μεγαλώνεις μπορεί να είναι ωραίο πράγμα» δηλώνει

Αριάνα Γκράντε: Οι αποκαλύψεις της στη Vogue για τη σχέση της με τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

«Νιώθω ότι η σχέση μου με την ομορφιά έχει αλλάξει υπερβολικά κατά τη διάρκεια των χρόνων, ειδικά επειδή ξεκίνησα πολύ νέα»: μια γενναία δήλωση. Η Αριάνα Γκράντε αποκάλυψε σε βίντεο στη Vogue πως από νεαρή ηλικία είχε κάνει αυξητική χειλιών και μπότοξ. Σταμάτησε όμως τις αισθητικές παρεμβάσεις πριν από πέντε χρόνια. Σήμερα η Αριάνα Γκράντε είναι μόλις 30 χρονών.

«Όταν σε νεαρή ηλικία εκτίθεσαι σε τόσο πολλές φωνές, ειδικά όταν οι άνθρωποι έχουν πράγματα να πουν για την εμφάνισή σου, είναι δύσκολο να ξέρεις τι αξίζει να ακούσεις και τι όχι» τονίζει. «Αλλά όταν είσαι 17 χρονών, ακόμα δεν το ξέρεις αυτό». 

Η βραβευμένη μουσικός, η οποία είναι δημιουργός του brand ομορφιάς R.E.M. που λανσάρει αρώματα και καλλυντικά, αναλύει το σκεπτικό της σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, με βάση την προσωπική της εμπειρία. Δηλώνει πως χρησιμοποιούσε το μακιγιάζ, είτε μιλάμε για εξτένσιονς είτε για αϊλάινερ, ως τρόπο για να «μεταμφιεστεί» ή να «κρυφτεί». «Και αυτό καμιά φορά μπορεί να είναι όμορφο και εξακολουθώ να αγαπώ και να εκτιμώ το μακιγιάζ» συμπληρώνει. «Αλλά σκέφτομαι πως καθώς μεγαλώνω, δεν μου αρέσει η πρόθεση (της μεταμφίεσης ή του κρυψίματος) πίσω από τη διαδικασία. Περισσότερο σήμερα τη σκέφτομαι σαν αυτοέκφραση».

«Έχω βάλει τόνους αυξητικών στα χείλη και μπότοξ μέσα στα χρόνια. Σταμάτησα το 2018 γιατί αισθάνθηκα την υπερβολή. Ένιωσα ότι κρύβομαι. Για πολλά χρόνια, για μένα ομορφιά ήταν το να κρύβεσαι, τώρα αισθάνομαι ότι ίσως και να μην είναι». 

Και συνεχίζει: «Από τότε σταμάτησα τα fillers και τα μπότοξ, και ίσως μια μέρα να τα ξαναρχίσω, δεν ξέρω. Ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλό. Ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα το υποστηρίζω. Ξέρω όμως ότι εγώ είπα “Θέλω να δω τις γραμμές του κλάματος και του γέλιου που έχω κερδίσει».

Αγκαλιάζοντας την πορεία ωρίμανσης, τονίζει: «Ελπίζω οι γραμμές του χαμόγελου να γίνονται όλο και βαθύτερες, και να γελώ όλο και περισσότερο. Νομίζω πως το να μεγαλώνεις μπορεί να είναι κάτι όμορφο». 

Η τραγουδίστρια ομολογεί ότι ίσως σε 10 χρόνια να κάνει λίφτινγκ, αλλά σήμερα αισθάνεται την ανάγκη να είναι ειλικρινής με το κοινό της. «Αυτές είναι απλώς σκέψεις που νιώθω πως πρέπει να μπορούμε να τις συζητάμε. Αν καθόμαστε και μιλάμε για μυστικά ομορφιάς, γα@@@ τα. Ας τα πούμε όλα δημοσίως» καταλήγει. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice