Ariana Grande
© EPA/ETIENNE LAURENT ALTERNATIVE CROP
Celebrities

Η Αριάνα Γκράντε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ

Επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως την αιτία του χωρισμού τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αριάνα Γκράντε: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ - Επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως την αιτία του χωρισμού τους

Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αποφάσισαν να οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους. Ειδικότερα, όπως φημολογείται, η Γκράντε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες. Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία διαζυγίου, δήλωσε στο CNN πηγή.

Το CNN επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Γκράντε για σχόλια αλλά χωρίς ανταπόκριση. Η δικηγόρος οικογενειακού δικαίου Laura Wasser εκπροσωπεί την Grande στο διαζύγιο ενώ άγνωστο παραμένει ποιος εκπροσωπεί τον Γκόμεζ.

Η τραγουδίστρια και ο Γκόμεζ παντρεύτηκαν το 2021.

«Ήταν μικρός και με τους πιο οικείους - λιγότερα από 20 άτομα. Ο χώρος ήταν τόσο χαρούμενος και γεμάτος αγάπη», δήλωσε τότε ο εκπρόσωπος της Γκράντε στο People για τη γαμήλια τελετή. «Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

Η Γκράντε μοιράστηκε αργότερα φωτογραφίες από τον γάμο τους, που έγινε στο σπίτι τους στο Montecito, στη σελίδα της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «5.15.21». Η ανάρτηση έχει πλέον αφαιρεθεί, φυσικά. Ο γάμος τους το 2021 έγινε δύο χρόνια μετά τον αρραβώνα της τραγουδίστριας με τον κωμικό Pete Davidson.

Το βίντεο κλιπ, ο γρήγορος αρραβώνας και το τέλος

Η Γκράντε και ο Γκόμεζ, μεσίτης ακινήτων, δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους με την κυκλοφορία του τραγουδιού "Stuck with U" το 2020, ένα τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκε με τον Justin Bieber. Ο Γκόμεζ είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Την ίδια χρονιά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Οι εικασίες ότι το ζευγάρι δεν ήταν πια μαζί ξεκίνησαν τον Ιούλιο, όταν η τραγουδίστρια εθεάθη χωρίς τη βέρα της, ενώ παρακολουθούσε το Wimbledon.

Η Grande δημοσίευσε για τελευταία φορά μια φωτογραφία με την Gomez στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Νοέμβριο, αλλά το πρώην ζευγάρι διατήρησε τη σχέση του

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice