Espresso make-up, η απόλυτη φθινοπωρινή τάση του Tik Tok

Το νέο αγαπημένο μακιγιάζ των διασήμων

Espresso makeup: Πώς θα δημιουργήσετε τη νέα viral make-up τάση του TikTok

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά κάποιες έχουν τη δύναμη να αφήσουν διαχρονικό αποτύπωμα. Μια τέτοια φθινοπωρινή τάση που έχει κατακλύσει το TikTok, γιατί είναι άκρως εντυπωσιακή αλλά και σικ, είναι το Εspresso makeup. Αγαπημένη των celebrity, και κυρίως της Lily Rose Depp, λόγω της δραματικότητάς του που το κάνει κατάλληλο πάντα και παντού από καθημερινές εμφανίσεις έως το κόκκινο χαλί. Η συγκεκριμμένη τάση απαιτεί εφαρμογή πλούσιων, βελούδινων αποχρώσεων του εσπρέσο στο καθημερινό μακιγιάζ, δημιουργώντας looks που ακτινοβολούν ζεστασιά, κομψότητα και μια δόση απόλαυσης. Για να δούμε ποιες είναι οι λεπτομέρειες αυτής της τάσης;

Πώς να υιοθετήσετε την εμφάνιση του μακιγιάζ "Εσπρέσο"

Μάτια: Τα μάτια είναι o καμβάς αυτής της τάσης. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μια ματ καφέ απόχρωση ως βάση και απλώστε την στα βλέφαρά σας. Στη συνέχεια, δώστε βάθος στην γωνία του ματιού με μια πιο σκούρα απόχρωση και με μια λεπτή γραμμή eyeliner. Για ένα πιο δραματικό λουκ, εφαρμόστε μια λαμπερή ή χάλκινη απόχρωση στο κέντρο των βλεφάρων σας. Ολοκληρώστε με ένα γενναιόδωρο στρώμα μάσκαρα για να ολοκληρώσετε το εντυπωσιακό βλέμμα.

Χείλη: Υιοθετήστε τη σαγηνευτική πλευρά του εσπρέσο, επιλέγοντας χρώματα χειλιών που μιμούνται τον πλούτο του αγαπημένου σας καφέ. Επιλέξτε βαθιές καφέ ή σκούρες κόκκινες αποχρώσεις για μια δόση ζεστασιάς. Ματ ή γυαλιστερά, η επιλογή είναι δική σας – και οι δύο υφές αποτυπώνουν αντίστοιχα όμορφα την ουσία της τάσης.

@meredithduxbury

ESPRESSO MAKEUP SLAY 🤎☕️✨

♬ original sound - Meredith Duxbury

Ζυγωματικά: Για να προσθέσετε γωνίες στο πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε ένα μπρόνζερ που ταιριάζει στην απόχρωση του δέρματός σας. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά, στο σαγόνι και στο μέτωπο. Για μια φυσική φωτεινότητα, επιλέξτε ένα ρουζ σε θερμές κοραλί ή ροζ-καφέ αποχρώσεις που θα αναδείξουν τη συνολική σας εμφάνιση, γιατί λίγη λάμψη δεν βλάπτει καθώς όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ κινείται σε σκούρους τόνους.

Φρύδια: Τα φρύδια, πλούσια και καθορισμένα, είναι απαραίτητα για αυτήν την τάση. Γεμίστε τα φρύδια σας με ένα προϊόν που ταιριάζει στο χρώμα των μαλλιών σας, δημιουργώντας ένα διαμορφωμένο πλαίσιο για τα μάτια σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice