dua_lipa_beauty
Photo by Wiktor Szymanowicz on Getty Images
Beauty

Dua Lipa: Τα beauty looks που μας εμπνέουν για τη νέα σεζόν

Από λαμπερά βλέφαρα έως καλοχτενισμένα μαλλιά, η Βρετανίδα τραγουδίστρια δεν παύει να «δίνει μαθήματα» στιλ

Dua Lipa: Πρωτότυπα χτενίσματα και beauty looks για έμπνευση.

Η Dua Lipa είναι ένα από τα πιο διάσημα σύμβολα ομορφιάς. Με τα δίχρωμα ή ροζ μαλλιά της, τα μοντέρνα και ρετρό της χτενίσματα και το μακιγιάζ που ταιριάζει με τα πρωτοποριακά της ρούχα, η τραγουδίστρια είναι ένα εκκεντρικό είδωλο ομορφιάς. Έχοντας μόλις κλείσει τα 28 της χρόνια, εμπνέει με τα beauty looks της, καθώς ό,τι επιλέξει γίνεται αμέσως τάση. Παρακάτω μερικά πρωτότυπα και τολμηρά looks της, για να πάρετε ιδέες για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις.

Dua Lipa: Τα beauty looks που μας εμπνέουν για τη νέα σεζόν

Eyeliner με στρασάκια

Αν δεν μπορείτε να αντιγράψετε επακριβώς τα πιο τολμηρά μακιγιάζ ματιών της Dua, η επιλογή μικροσκοπικών αυτοκόλλητων με στρας είναι ένας καλός τρόπος να τα μιμηθείτε με λιγότερη προσπάθεια. Τονίστε το eyeliner με μικροσκοπικά αξεσουάρ, όπως πέρλες και δημιουργήστε μαγευτικό βλέμμα χωρίς τη χρήση υπερβολικής σκιάς ματιών.

Κοτσιδάκια παντού

Η Dua Lipa έχει κάνει τα χτενίσματα που μεσουρανούσαν στα ‘00s, ξανά cool. Δεν είναι μυστικό ότι οι λεπτές πλεξούδες είναι το αγαπημένο χτένισμα των διασημοτήτων. Η Dua επιλέγει μικρές πλεξούδες γύρω από το πρόσωποή σε αλογοουρά, μια τάση που σίγουρα εγκρίνει η Gen-Z. Εύκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό, ένα χτένισμα που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχεις προλάβει να λουστείς.

Χρωματιστά γκλίτερ smokey eyes

«Ωδή στο γκλίτερ», είναι η έκφραση που θα μπορούσε να περιγράφει όλα τα μακιγιάζ της Dua. Διαλέξτε δύο παρόμοιες αποχρώσεις, φυσικά με γκλίτερ και δημιουργήστε το τέλειο μακιγιάζ. Για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα, εφαρμόστε την πιο σκούρα σκιά στην κόγχη του βλεφάρου. Κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπό ουδέτερο, με μια ελαφριά βάση και ένα nude gloss, ώστε οι έντονες σκιές να μπορέσουν πραγματικά να ξεχωρίσουν.

Preppy τσιμπιδάκια

Δύο τσιμπιδάκια, δεξιά και αριστερά για να μην πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπο, ήταν το χτένισμα που έκανε η μαμά όταν ήμασταν μικρές. Αυτό το βολικό και παιχνιδιάρικο χτένισμα δεν έχει απλώς επανέλθει, είναι η απόλυτη preppy τάση τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα μικρά στολίδια στα μαλλιά, που εδώ συμπληρώνουν την τηλεοπτική εμφάνιση της Dua, είναι η νέα μας εμμονή γιατί είναι τόσο χρηστικά όσο και εκκεντρικά.

"Pamela Anderson" Bun

Ιδανικό για λαμπερές εξόδους -εξού και το όνομά του-, και πρωινές εμφανίσεις, όταν δεν έχετε χρόνο. Μιλάμε ουσιαστικά για την εξέλιξη του “messy bun”, τα επιμελώς ατημέλητα μαζεμένα μαλλιά. Μην ξεχάσετε να αφήσετε κάποιες τουφίτσες να στολίζουν το πρόσωπο, όπως και κάποια έντονα κοσμήματα.

Κοντές αφέλειες

Ίσως το πιο δημοφιλές κούρεμα της φθινοπωρινής σεζόν, οι κοντές και γεμάτες αφέλειες, εμπνευσμένες από τη σχολική ηλικία, άκρως παιχνιδιάρικες και sexy, αλλά και προ πολλού εγκεκριμένες από τις Γαλλίδες. Ένα εγγυημένο κούρεμα που ταιριάζει σε όλους, αλλά αναδεικνύεται κυρίως σε ίσια μακριά μαλλιά ή πιασμένα πάνω.

Πίσω στα ‘60s

Αναφερόμαστε στο μακιγιάζ ματιών που έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του 1960, από είδωλα της μόδας, όπως το βρετανικό μοντέλο Twiggy και την σούπερ σταρ Cher. Το άνω βλέφαρο των ματιών καλύπτεται με eyeliner και οι βλεφαρίδες του κατω βλεφάρου τονίζονται υπερβολικά. Η Dua έχει επιλέξει αρκετές φορές το συγκεκριμένο μακιγιάζπου προσθέτει βάθος στα χαρακτηριστικά, ενώ είναι και παιχνιδιάρικο.

Barbie ponytail

Εμπνευσμένο πάλι από τα '60s και την Barbie, είναι μια διαχρονική επιλογή για πολλούς celebrities, την οποία δεν θα μπορούσε να μην αναπαράγει η «απόλυτη Barbie» Dua. Mια αλογοουρά με γυρισμένες άκρες αποτελεί το τέλειο second hair day χτένισμα που μοιάζει σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

"No makeup" μακιγιάζ

Η Dua λατρεύει τις τολμηρές και εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά υπάρχουν στιγμές που ακολουθεί μια πιο καθημερινή και απλή εμφάνιση. Αυτό το μακιγιάζ δείχνει το πρόσωπο καθαρό και «δροσερό», σαν να βγήκατε μόλις από το ντους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice