Τα Kylie Cosmetics για πρώτη φορά στην Ελλάδα

«Από την αρχή της δημιουργίας των brands Kylie Cosmetics και Kylie Skin, ήταν σημαντικό για μένα να δεσμευτώ στην χρήση clean συστατικών σε όλους τους τομείς», δηλώνει η Kylie Jenner.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Kylie Cosmetics & Kylie Skin: O Όμιλος Σαράντη και η Coty ανακοινώνουν το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα

Όταν η Kylie Jenner έκανε το ντεμπούτο της στο "Keeping Up With The Kardashians" ως εννιάχρονο κοριτσάκι, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μικρή αδελφή της πρώην βοηθού της Paris Hilton θα έφτιαχνε μια αυτοκρατορία ομορφιάς. Χρόνια αργότερα, η Jenner έγινε το τέταρτο πιο δημοφιλές άτομο στο Instagram με 399 εκατομμύρια followers και η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics, μιας εταιρείας καλλυντικών με καθαρή αξία 900 εκατομμυρίων δολαρίων, που σήμερα λανσάρεται επίσημα στην Ελλάδα.

Kylie Jenner & Kylie Cosmetics

Ψάχνεις και εσύ τα must-haves της Kylie, όπως το εμβληματικό σετ χειλιών, το Kylighter, την ενυδατική κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών; Υπάρχει λύση. Στα Hondos Center (τόσο σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα, όσο και online) διατίθενται από σήμερα οι σειρές Kylie Cosmetics & Kylie Skin, με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και το σώμα που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση αλλά και δημιουργία των αγαπημένων looks της Kylie. Στα συν είναι ότι όλα τα προϊόντα είναι vegan, cruelty-free, gluten-free και paraben free.

Blush Powder
Blush Powder
Bronze Powder
Bronze Powder
Highlighter
Highlighter
Gel Brow
Gel Brow
Mascara
Mascara
Eyeliner
Eyeliner
Lip Kit
Lip Kit
Lip Gloss
Lip Gloss

Για να εξερευνήσεις με διασκεδαστικό και girly τρόπο τα beauty products, χρησιμοποίησε τo νέο φίλτρο στο Instagram.

Instagram Filter Kylie Cosmetics



Λίγα λόγια για την Kylie Cosmetics

Το 2015, η Kylie Jenner ξεκίνησε την επιχείρησή της στον τομέα της ομορφιάς με το λανσάρισμα των Kylie Lip Kits - μια συλλογή τριών υγρών κραγιόν για τα χείλη με τα αντίστοιχα μολύβια χειλιών. Από τότε, η Kylie συνέχισε να επεκτείνει την αυτοκρατορία ομορφιάς της δημιουργώντας μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας καθώς και προϊόντα για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που βοηθούν στη βελτίωση και την υποστήριξη της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας.

Kylie Jenner & Kylie Cosmetics

Η Kylie Jenner σχολιάζοντας τη φιλοσοφία του brand είπε: «Από την αρχή της δημιουργίας των brands Kylie Cosmetics και Kylie Skin, ήταν σημαντικό για μένα να δεσμευτώ στην χρήση clean συστατικών σε όλους τους τομείς. Έπειτα μετέτρεψα αυτή τη δέσμευση μου σε θεμελιώδη αρχή. Όλες οι φόρμουλες είναι σχεδιασμένες με συστατικά που εξασφαλίζουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και υπευθυνότητας και φροντίζουν την επιδερμίδα».

*O Όμιλος Σαράντη και η Coty ανακοίνωσαν το επίσημο λανσάρισμα των Kylie Cosmetics & Kylie Skin στην Ελλάδα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice